Η Attica Bank συνεχίζει να παρέχει πολύ σημαντικές αποδόσεις μέσω των καταθετικών προϊόντων της, ανταποκρινόμενη στα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η αύξηση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προσφέροντας από τα υψηλότερα επιτόκια στην ελληνική αγορά.

Η Attica Bank προσφέρει σήμερα προθεσμιακές καταθέσεις με αποδόσεις έως 2,30% για 24 μήνες στην απλή προθεσμιακή κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού. Επίσης, η Τράπεζα ενίσχυσε περαιτέρω και τα προσφερόμενα επιτόκια στο προϊόν Attica Double Profit που αφορά σε 6μηνη ή 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση, η οποία συνδυάζει την μηνιαία καταβολή τόκων και το διπλασιασμό της απόδοσης στη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης.

Ταυτόχρονα, η Τράπεζα προχώρησε σε αύξηση των επιτοκίων των καταθέσεων που συνδυάζουν προθεσμιακή κατάθεση με Αμοιβαία Κεφάλαια καθώς και του προϊόντος Capital Invest που επιπλέον συνδυάζει και ασφάλιση ζωής, οι αποδόσεις των οποίων φτάνουν πλέον έως και το 2,20%.

Τα παραπάνω προϊόντα παρέχονται ήδη από την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Attica Bank σε όλη την Ελλάδα και αφορούν νέους και υφιστάμενους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους, επισκεπτόμενοι το κατάστημα επιλογής τους.