Τα KIOSKY’S Convenience Stores, που αποτελούν μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας ΙΝΚΑΤ, καταγράφουν μια νέα πορεία ανάπτυξης για το 2021, το οποίο θα αποτυπωθεί στη σημαντική αύξηση τόσο του τζίρου, όσο και του ρυθμού ανάπτυξης των καταστημάτων, κεφαλαιοποιώντας το στρατηγικό πλάνο επέκτασης του δικτύου των σημείων πώλησης, που υλοποιεί τους τελευταίους μήνες η εταιρεία.

Η πρόβλεψη για το κλείσιμο του 2021, βάσει των στοιχείων του πρώτου οκταμήνου (Ιανουάριος – Αύγουστος 2021) καταγράφει αύξηση του τζίρου κατά 44%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος καθώς και αντίστοιχη αύξηση 47% του ρυθμού ανάπτυξης των καταστημάτων. Τα νέα δεδομένα προκύπτουν από την υλοποίηση του πλάνου διεύρυνσης του δικτύου, μέσα από το πρόγραμμα franchise που προωθεί η εταιρεία.

Τα Kiosky’s Convenience Stores, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου επέκτασης του δικτύου τους, προχωρούν στη δημιουργία 5 νέων καταστημάτων, μέχρι το τέλος του έτους, διευρύνοντας έτσι τα σημεία πώλησής τους, πανελλαδικά. Τα νέα καταστήματα, τα οποία βρίσκονται στην τελική φάση κατασκευής, θα βρίσκονται στην Αθήνα, με 3 νέα σημεία πώλησης, στη Θεσσαλονίκη, όπου εγκαινιάζεται τον Οκτώβριο το δεύτερο κατάστημα Kiosky’s καθώς και στη Δράμα, όπου τον Δεκέμβριο η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την είσοδό της στην τοπική αγορά. Τα νέα καταστήματα δημιουργούνται με τη μέθοδο franchise, βάσει της οποίας η INKAT υλοποιεί το πλάνο επέκτασής της επιτυγχάνοντας δύο κεντρικούς στόχους: την παρουσία της σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και το να αποτελέσει την πρώτη εταιρεία που θα διανέμει προϊόντα μικρής λιανικής στο σύνολο της γεωγραφίας της Αττικής μέσω των Kiosky’s Convenience Stores.

«Η ολοκλήρωση της επέκτασής μας σε ολόκληρη την Ελλάδα θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων μικρής λιανικής στη χώρα. Συνεχίζουμε με την αναζήτηση συνεργατών στη βάση του  προγράμματος  franchise που έχουμε εκπονήσει και προσδοκούμε  ότι κάθε μήνα, για το επόμενο διάστημα, θα είμαστε σε θέση να εγκαινιάζουμε καινούργια καταστήματα», σημειώνει ο Γρηγόρης Μαχαίρας, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου των Kiosky’s Convenience Stores.

Η πρώτη φάση διεύρυνσης του δικτύου της εταιρείας, η οποία ολοκληρώνεται το 2021 και στόχευε στην αύξηση του αριθμού των καταστημάτων με την παράλληλη στρατηγική είσοδο των Kiosky’s Convenience Stores σε πόλεις που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση, θα αποτυπωθεί και στα οικονομικά στοιχεία του 2021, τα οποία αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική αύξηση.

Τα Kiosky’s Convenience Stores αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο εμπορικό σήμα μικρής λιανικής και ένα από τα πιο δυναμικά brand στην Ελλάδα, με καταστήματα στην Αττική και σε πόλεις της περιφέρειας. Αποτελούν το κέντρο της γειτονιάς που και με τον συνδυασμό του φυσικού καταστήματος με την ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών e-kiosky’s, δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ.