Το 15ο Ioannina Lake Run πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λίμνη των Ιωαννίνων, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, όπου για 5η συνεχή χρονιά χορηγός ήταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Η ενίσχυση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Ηπείρου που συμβάλει στην προβολή των Ιωαννίνων στο πανελλήνιο και η στήριξη των επαγγελματιών της πόλης ήταν στο επίκεντρο της υποστήριξης που προσέφερε η Τράπεζα Ηπείρου.

Φέτος, στον Γύρο της Λίμνης, μαζί με σημαντικές αθλητικές παρουσίες, συμμετείχε και η Τράπεζα Ηπείρου με τη δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ. Όπως κάθε χρόνο, η Τράπεζα Ηπείρου αποτέλεσε τον αθλοθέτη του Ioannina Lake Run, απονέμοντας χρηματικές επιταγές – έπαθλα στους νικητές και τις νικήτριες των 3 πρώτων θέσεων του αγώνα των 30χλμ. Συγκεκριμένα, το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ έλαβαν ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα που έκοψαν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ επιβραβεύθηκαν όσοι τερμάτισαν δεύτεροι και με 150 ευρώ οι τρίτοι.

Επιπλέον, η Τράπεζα Ηπείρου υιοθέτησε και φέτος τη δράση Lake Run Proud Partner, την οποία και στήριξε, καθώς προσέφερε προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run. Στο κάλεσμα της Τράπεζας Ηπείρου ανταποκρίθηκαν οι περισσότερες επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες αποκόμισαν σημαντικά οικονομικά οφέλη, παρέχοντας εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, απένειμε τις επιταγές στους νικητές και τις νικήτριες των 30 χλμ., και συνεχάρη όλους τους δρομείς για την προσπάθειά τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Ενισχύουμε σταθερά πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας της Ηπείρου. Γι’ αυτό και στηρίζουμε τα τελευταία 5 χρόνια το Ioannina Lake Run. Μια αθλητική διοργάνωση που εμπλέκει τους επαγγελματίες της περιοχής, ενισχύει την οικονομική δραστηριότητα της Ηπείρου και την προβάλει σε όλη τη χώρα.»

O κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ανέφερε σχετικά με τη χορηγία της Τράπεζας: «Με τη φετινή συμμετοχή μας στο 15ο Lake Run ως χορηγός και Lake Proud Partner, καταφέραμε να πολλαπλασιάσουμε το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, προσφέροντας προνομιακούς όρους στις επιχειρήσεις που πήραν μέρος στη δράση ως «Υπερήφανοι Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run. Φέτος, δώσαμε το παρών όχι μόνο ως χορηγός και αθλοθέτης αλλά και με τη συμμετοχή της δικής μας ομάδας, καθώς εργαζόμενοι της Τράπεζας έλαβαν μέρος στον αγώνα των 5 χλμ., της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Ηπείρου Στην Τράπεζα Ηπείρου αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της οικονομίας του τόπου μας.»

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας  Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 17.000 Ηπειρωτών αλλά και των  θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα  βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση  για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της  σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο  συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο  που  σχεδιάζει η Τράπεζα  θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία , όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους .