Στη φετινή, 17η αξιολόγηση του International Taste Institute, βραβεύτηκαν από διεθνώς καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ 2.218 προϊόντα από όλο τον κόσμο, με τη Φάρμα Κουκάκη να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η Φάρμα απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις και στα 6 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν: Το Πρωτεϊνούχο Γάλα Κακάο Choco High με 1,5% λιπαρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, που απέσπασε 3 αστέρια επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για γευστική καινοτομία κατά την πρώτη του αξιολόγηση. Το φυσικό και προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ με Στέβια και Κόκκινα Φρούτα, που λαμβάνοντας άλλα 3 αστέρια, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ανώτατη αξιολόγηση που είχε λάβει το 2018. Το Ελληνικό Γιαούρτι με 0% λιπαρά που τιμήθηκε φέτος με 3 χρυσά αστέρια, ξεπερνώντας την αξιολόγηση των 2 αστεριών, με τα οποία είχε βραβευτεί το 2018.

Παράλληλα, την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων διατήρησαν με 6 συνολικά χρυσά αστέρια και βαθμολογία μεταξύ 80% και 90%: Το φρέσκο, καθημερινά συλλεγόμενο, Πλήρες Γάλα Αγελάδος Κουκάκη, το Chocofull Γάλα Κακάο Πλήρες με κακάο κορυφαίας ποιότητας, καθώς και το Επιδόρπιο Ρύζι & Γάλα με την αυθεντική σπιτική συνταγή.

Ο Θανάσης Κουκάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Οι διεθνείς διακρίσεις επισφραγίζουν κι ενδυναμώνουν την προσήλωσή μας στη συνεχή αξιολόγηση και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με όρους βιωσιμότητας, ετοιμαζόμαστε για τις νέες προκλήσεις. Δέσμευσή μας για το μέλλον, τα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την αυθεντικότητα της γεύσης και των πρώτων υλών της Ελληνικής γης, με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα».

Η Φάρμα Κουκάκη βρίσκεται στην καρδιά της Μακεδονικής γης, τον κάμπο των Κάτω Αποστόλων του νομού Κιλκίς. Συλλέγοντας καθημερινά ολόφρεσκο 100% ελληνικό γάλα κι ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και πιστοποίησης, η Φάρμα συστήνεται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά με αγνά, φυσικά γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, βραβευμένα από διεθνείς φορείς. Με σεβασμό στην παράδοση, προσήλωση στην καινοτομία, ευαισθησία για τις επόμενες γενιές κι αγάπη για το περιβάλλον και την κοινότητα που την φιλοξενεί, οι αξίες της Φάρμας εντοπίζονται σε κάθε προϊόν που φέρει την υπογραφή Κουκάκη: γάλα, γιαούρτι, κεφίρ, ρυζόγαλο, κρέμες, τυροκομικά, βούτυρο και φυσικοί χυμοί.