Το δικό του αποτύπωμα στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, φιλοδοξεί να αφήσει το Ιατρικό Αθηνών, το οποίο εντάχθηκε στο κλαμπ με τις 70 και πλέων αμιγώς ελληνικές παραγωγικές εταιρείες-μέλη της, στις οποίες απασχολούνται 7.000 εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι αυτοί αποκτούν ειδική πρόσβαση και σειρά αποκλειστικών προνομίων και καλύψεων για όλες τις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθύνα και Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια Αποστολόπουλου και ιδίως ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος αναδεικνύουν καθετί που αναδεικνύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς ο ίδιος ήταν και πρόεδρος της Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων. Έτσι, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί πλέον την πρώτη επιχείρηση-υποστηρικτή από το χώρο της παροχής υπηρεσιών που συμμετέχει στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τον πρωτοπόρο φορέα προαγωγής της ελληνικότητας στο ελληνικό επιχειρείν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιατρικό Αθηνών, που πρεσβεύει και προάγει διαχρονικά την ελληνικότητα στην ελληνική υγεία, αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τη σημασία της πρωτοβουλίας και βρέθηκε στο πλευρό της.

Στο πλαίσιο της υπογραφής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε την πρώτη εταιρεία, που εντάσσεται στην πρωτοβουλία με τη μορφή του Υποστηρικτή, και μάλιστα στην κορυφαία βαθμίδα αυτού του νέου θεσμού, για τον οποίο και δουλέψαμε μαζί με την οικογένεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα τελευταία έτη. Από σήμερα, λοιπόν, προχωράμε μαζί, και η υπογραφή της ένταξής μας θα δώσει περεταίρω ώθηση σε κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για την ελληνική κοινωνία και επιχειρηματικότητα”.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”