Με πρωταγωνιστές εργαζομένους από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τη νέα επικοινωνία της, θέλει να αναγνωρίσει στους πάνω από 6.700 ανθρώπους της, πως αποτελούν, το όχι και τόσο μυστικό συστατικό της επιτυχίας της.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία εξασφαλίζει ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου οι άνθρωποί της μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να νιώθουν καλά και να αισθάνονται σιγουριά για το μέλλον. Ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον που τους παρέχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις και που τους ενθαρρύνει να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική παραγωγή με πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες μέλη της ομάδας της Lidl Ελλάς από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δεμένη ομάδα της εταιρείας, η οποία εργάζεται μαζί, εξελίσσεται μαζί και ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό της.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, CHRO & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη επικοινωνία αποτελεί μια αναγνώριση προς τη μεγάλη μας ομάδα, καθώς όλα όσα πετυχαίνουμε είναι χάρη στους ανθρώπους μας. Γι’ αυτό και εργαζόμαστε με αφοσίωση και επιμονή, ώστε να παρέχουμε ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον με απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης για κάθε έναν και κάθε μία».

Η καμπάνια είναι στον τηλεοπτικό αέρα από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2023 και θα απλωθεί σταδιακά σε ψηφιακά αλλά και έντυπα μέσα. Απολαύστε την ταινία και γνωρίστε το #teamLidl.

Η Lidl Ελλάς στηρίζει με πληθώρα καινοτόμων δράσεων και προγραμμάτων την αγορά εργασίας σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης στο #teamlidl, την πιο δυναμική και εξελισσόμενη ομάδα στο λιανεμπόριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν τις ενεργές θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν αίτηση μέσα από το team.lidl.gr.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

team.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas