Η αγαπημένη ζώνη, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε συνεχίζει να καθηλώνει τους συνδρομητές κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Οκτώβριος περιλαμβάνει τα νέα επεισόδια «American Style Part A» (3/10), «American Style Part B» (10/10), «Coco Chanel» (17/10), «Call me Kate» (24/10) και «Tiny Shoulders: Rethinking Barbie» (31/10).

Στα επεισόδια «American Style Part Α» (Τρίτη 3 Οκτωβρίου, 21:00) και «American Style Part B» (Τρίτη 10 Οκτωβρίου, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως αντανακλούσε στο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ΗΠΑ η μόδα, το στυλ και η ποπ κουλτούρα.

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου (21:00) έρχεται το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για το είδωλο της μόδας Coco Chanel. Η Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel ήταν η ιδρύτρια και συνονόματη της δημοφιλούς μάρκας σχεδιαστών Chanel. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυναότητα να μάθουν περισσότερα για την ισχυρή επιχειρηματία σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

«Call me Kate» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου (21:00). Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που αποτυπώνει το πνεύμα και την αποφασιστικότητα της Katharine Hepburn, εξερευνώντας την ιστορία της με τα δικά της λόγια, μέσα από ένα συνδυασμό ωρών από κρυφές και προσωπικές ηχογραφήσεις και φωτογραφικό αρχείο.

Η τελευταία Τρίτη του Οκτωβρίου (31/10, 21:00) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών «Tiny Shoulders: Rethinking Barbie». Η Barbie, η πιο δημοφιλής κούκλα που δημιουργήθηκε ποτέ, είναι σύμβολο της μόδας και στόχος των φεμινιστριών. Αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει νέο υλικό, πρόσβαση στη μεγαλύτερη επανεφεύρεση της Barbie και εξετάζει πάνω από 60 χρόνια γυναικών μέσα από το φακό μιας πλαστικής κούκλας 11,5 ιντσών.

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.