Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τους ομίλους UEFA Europa Conference League και αυτό θα γίνει αποκλειστικά στο Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ – Χαρτς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχοντας ως αβαντάζ τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία και με τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 20:00 από το γήπεδο της Τούμπας με τον Γιάννη Πάγκο και τη Λίλα Κουντουριώτη για να ακολουθήσει στις 20:30 η μετάδοση του αγώνα από το Novasports Prime. Το Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο τους δύο αγώνες του «Δικέφαλου» του Βορρά στην προσπάθεια που κάνει για ευρωπαϊκή διάκριση.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις έχουν ως εξής στο Novasports:

Πέμπτη 31 Αυγούστου-Επαναληπτικός αγώνας

20:00 Pre Game Show στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιάννη Πάγκο και τη Λίλα Κουντουριώτη

20:30 ΠΑΟΚ-Χαρτς Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.