Τα κανάλια Eurosport μεταφέρουν στους φίλους του τένις την απόλυτη εμπειρία του 4ου και τελευταίου Grand Slam της σεζόν, του 143ου US Open και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διοργάνωση, που διεξάγεται από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Το Eurosport θα μεταφέρει τους φαν του τένις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με καθημερινές μεταδόσεις του US Open, από το απόγευμα έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας με δράση στο Eurosport 1 και στο Eurosport 2. H 143η έκδοση του τουρνουά θα φιλοξενήσει 128 παίκτες και παίκτριες στα ταμπλό ανδρών και γυναικών.

Η Nova που είναι πλέον η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια της Warner Bros. Discovery, μεταξύ αυτών και τα κανάλια Eurosport, συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της, τη μοναδική εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου περιεχομένου.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για κάποια συγκεκριμένη φάση.