Με την επανεκλογή του κ. Σταύρου Καφούνη στη θέση του προέδρου ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Το νέο 20μελές ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Καφούνης Σταύρος, Α’ Αντιπρόεδρος: Κογιουμτσής Νικόλαος, Β’ Αντιπρόεδρος: Λουδάρος Εμμανουήλ, Γ’ Αντιπρόεδρος: Σαββίδης Ευδόκιμος, Γενικός Γραμματέας: Τσαγγάρης Αθανάσιος, Ταμίας: Γιαννόπουλος Νικόλαος, Ειδ. Γραμματέας: Σταϊνχάουερ Φίλιππος, Έφορος : Φραγγεδάκη Ευθαλία. Μέλη εξελέγησαν οι Αλεξόπουλος Αντώνης, Βλάρας Θεόδωρος, Γιαννέτος Παναγιώτης, Ζούλοβιτς Γιώργος, Κανδαράκης Μιχάλης, Καυκαλάς Νίκος, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Παπαγεωργίου Σταύρος, Πρωτογέρου Ελένη, Σουλιώτη Γεωργία, Τοπιζόπουλος Διονύσης, Τσαγγάρη Ηρώ.

Κατά την συνεδρίαση σύστασης σε σώμα ο επανεκλεγείς πρόεδρος Σταύρος Καφούνης δήλωσε:

«Η παρουσία ενός και μοναδικού συνδυασμού για άλλη μια φορά στις εκλογές του ισχυρότερου εμπορικού συλλόγου της χώρας αποδεικνύει ότι είναι δυνατό, ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές, να αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και μακριά από κομματικές και άλλες παρεμβολές να προχωράμε ενωμένοι για το καλό αυτών που εκπροσωπούμε. Θεωρώ αυτό, ως τη μεγαλύτερη νίκη για τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ένα παράδειγμα προς όλους και την μεγάλη παρακαταθήκη που θα αφήσουμε πίσω κατά την ολοκλήρωση αυτής της θητείας. Ευχαριστώ για την ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπο μου τις χιλιάδες των μελών μας και το νέο ΔΣ που αποτελείται από 19 ενεργούς εμπόρους διαφορετικών κλάδων, μεγέθους και περιοχών. Εκλαμβάνω την μαζική συμμετοχή όχι ως επιβράβευση της δυναμικής μας παρουσίας έως σήμερα αλλά ως απαίτηση και υποχρέωση μας να ενισχύσουμε τις δράσεις μας, να διεκδικήσουμε με σοβαρή και τεκμηριωμένη φωνή ακόμη περισσότερα για την επιχειρηματικότητα της χώρας και να παραδώσουμε στους επόμενους έναν νέο, εκσυγχρονισμένο, ψηφιοποιημένο και μοντέρνο σύλλογο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ