Η προημιτελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης έρχεται και πάλι στους δέκτες σας μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 22:00, η θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την έκπληξη του φετινού θεσμού, Τσάρλτον, στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Έρικ Τεν Χααγκ θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικηφόρων εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο τρέχουν από τον προηγούμενο μήνα, και ταυτόχρονα να παραμείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός τρόπαιου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει μέχρι τώρα πέντε φορές το Carabao Cup στην ιστορία της και παρ’ ότι στόχος της είναι πάντα η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, δε θα έλεγε «όχι» στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Από την άλλη μεριά, η Τσάρλτον έχει στο μυαλό της, ως πρωταρχικό στόχο, την αποφυγή του υποβιβασμού από την Λιγκ 1. Όμως, ταυτόχρονα παραμένει σταθερή στις παραδόσεις του βρετανικού ποδοσφαίρου, που θέλει πάντα κάποια μικρή ομάδα να προχωράει σε τέτοιες διοργανώσεις.

Κάπως έτσι βρέθηκε και στην προημιτελική φάση του θεσμού. Τελευταίο θύμα της η Μπράιτον, ομάδα από τη διάσημη και λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ, την οποία απέκλεισε στα πέναλτι.

Τώρα έχει μπροστά της την πρόκληση μία αναμέτρησης με την θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα μέσα σε ένα ιστορικό γήπεδο.

Το αν οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό του Γουέμπλεϊ ή αν η Τσάρλτον θα γράψει μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της, απομένει να αποδειχθεί την Τρίτη το βράδυ.

Ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24 στις 22:00.