Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Καφέ), όλοι οι καταναλωτές θα γευτούν τον limited edition Buena Vista, σε ειδική τιμή και με ποτήρια πολλαπλής χρήσης.
Τα καταστήματα Coffee Island θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και μαζί προσκαλούν όλους τους καταναλωτές να απολαύσουν εκείνη την ημέρα γιορτής ένα μοναδικό καφέ, σε ειδική τιμή και σε ποτήρια πολλαπλής χρήσης.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου τα καταστήματα θα διαθέτουν τον ξεχωριστό limited edition καφέ Buena Vista από την Huila της Κολομβίας που παράγεται από τον καλλιεργητή Edwin Zambrano με τη ξηρή αναερόβια ζύμωση και το κρεμώδες σώμα του έχει αρωματικές νότες μούρων, τροπικών φρούτων passion fruit και μελιού. Είναι μια «πράσινη» και καινοτομική παραγωγή.
Την ίδια μέρα, ο limited edition καφέ Buena Vista θα προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές με ειδική τιμή, ακριβώς στην ίδια που κοστίζουν καθημερινά τα ροφήματα Master Blend / Single Estate, ώστε να θυμηθούμε όλοι πως ο specialty coffee και η μοναδική του ποιότητα είναι για όλους.
Τέλος, για να εκπαιδεύουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην ανάγκη επαναχρησιμοποίησης, τα καταστήματα θα σερβίρουν τα ροφήματα Buena Vista σε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ώστε οι καταναλωτές να κερδίζουν έκπτωση 0,10€ σε κάθε επόμενο ρόφημα για το οποίο θα χρησιμοποιούν το ποτήρι πολλαπλής χρήσης!
O Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Managing Director δήλωσε σχετικά: «H Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι μια ημέρα γιορτής και συμβολισμών για το industry και θέλουμε να γίνει και για όλους τους καταναλωτές μας. Ειδικά για την 1η Οκτωβρίου φέρνουμε ένα πραγματικά μοναδικό καφέ, στηρίζοντας μια μικρή παραγωγή και μια τοπική κοινωνία, διαθέτουμε τον καφέ σε ειδική τιμή ώστε το κοινό να δοκιμάσει ένα specialty coffee και μαζί, επιμένουμε και εκπαιδεύουμε στην επαναχρησιμοποίηση ως σημαντική δράση στον πόλεμο κατά του πλαστικού μίας χρήσης.».
Σχετικά με την Coffee Island
Η Coffee Island είναι σήμερα η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και τη Ν. Ευρώπη. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα, όπου διατηρεί την έδρα της. Το δίκτυο των 428 καταστημάτων της εταιρίας απλώνεται σε 50 νομούς και 100 πόλεις της Ελλάδας και σε ακόμα 52 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, UAE, Ελβετία, Ρουμανία, Αίγυπτο), ενώ τα προϊόντα της διατίθενται και μέσα από το οργανωμένο λιανεμπόριο.
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης στην Πάτρα, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο για να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του δικτύου της. Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία με μεμονωμένους παραγωγούς, ή συνεταιρισμούς, στις χώρες παραγωγής καφέ, θέτοντας ως πυλώνα της εταιρικής κουλτούρας και δράσης της το direct trade με το 90% του καφέ, σήμερα, να εισάγεται απευθείας από τις φάρμες.