Πέντε εκλεκτά και αυθεντικά ελληνικά προϊόντα της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», από τα Κύθηρα, την Κρήτη, την Κοζάνη και τα Φάρσαλα, που αναδεικνύουν τις γεύσεις και τις παραδόσεις του τόπου μας, διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους ποιότητα από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection, και τον διαγωνισμό World Quality Awards 2022.

Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή των φετινών World Quality Awards 2022 απένειμε Χρυσό Βραβείο Ποιότητας για τα Παξιμάδια Λαδιού Κυθήρων και για τα Σταρένια Παξιμάδια Ολικής Άλεσης και Σίκαλης Κυθήρων που παρασκευάζονται στο χωριό Καραβάς ακολουθώντας την τοπική παραδοσιακή συνταγή. Το Χρυσό «σήκωσαν» και τα Κριθαρένια Ντακάκια Πετρόμυλου Ολικής Άλεσης από την Ασή Γωνιά Xανίων Κρήτης, που φτιάχνονται όπως τα παλιά τα χρόνια, με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης, αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο με ελαιόλαδο και προζύμι. Χρυσές αναδείχθηκαν και οι Φακές ψιλές Κοζάνης, το καλύτερο υλικό για την αγαπημένη μας σούπα ή και σαλάτα! Τα Φασόλια μέτρια Φαρσάλων, βασικό στοιχείο της Μεσογειακής διατροφής, βραβεύτηκαν με Ασημένιο Βραβείο Ποιότητας.

Τέσσερις χρυσές και μία ασημένια διάκριση που συμπληρώνουν τις περισσότερες από 20 διεθνείς βραβεύσεις που έχει λάβει η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» για την εξαιρετική ποιότητα και την ανώτερη γεύση των προϊόντων της. Προϊόντα, τα οποία η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει με φροντίδα και μεράκι σε κάθε σπίτι, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.