Η Coral Gas κάνει πράξη την αλληλεγγύη μέσα από μία νέα δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Με το μήνυμά της «Βιώσιμη κοινωνία προς το μέλλον» και με την ενέργεια #parea, η εταιρεία στηρίζει το έργο και την άξια προσφορά της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», που εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες σίτισης χιλιάδων συμπολιτών μας.

Η Coral Gas καλύπτει ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας για το 2022, προσφέροντας τις φιάλες για τα μαγειρέματα της ομάδας εθελοντών του «Άλλου Ανθρώπου» στην Αττική, καθώς και τις ανάγκες θέρμανσης οικογενειών με την παροχή θερμαντικών σωμάτων και φιαλών αντίστοιχα. Η μεγάλη οικογένεια της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» θα φιλοξενήσει τους ανθρώπους της Coral Gas σε δράσεις και ενέργειες στο πεδίο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμβάλουν ενεργά στο έργο της, γιατί μόνο #parea μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και να διαμορφώσουμε από κοινού ένα μέλλον με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Η Coral Gas A.E.B.E.Y,  όπως μετονομάστηκε η Shell Gas A.E.B.E.Y., μέσω των 3 εγκαταστάσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πάνω από 3,000 πελάτες της, προμηθεύοντας τους με αξιοπιστία και ασφάλεια υγραέριο α) σε φιάλες για οικιακή και επαγγελματική χρήση, β) χύμα σε δεξαμενές για οικιακή, επαγγελματική, και βιομηχανική κατανάλωση, γ) σε φιαλίδια, και δ) σε οχήματα (autogas), ως εναλλακτικό καύσιμο που προσφέρει οικονομία και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Shell Gas Α.Ε.Β.Ε.Υ έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1965.

Η Motor Oil Hellas (ΜΟH) είναι μία εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της διύλισης πετρελαίου, προμηθεύοντας τις αγορές που εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων ενεργειακών προϊόντων. Η ΜΟH είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και συμπεριλαμβάνεται στο Γενικό δείκτη (ATHEX COMPOSITE INDEX), στο δείκτη Υψηλής κεφαλαιοποίησης (FTSE/ ATHEX 20) καθώς και στο δείκτη της Διεθνούς Αγοράς (FTSE/ATHEX INTERNATIONAL). Επιπρόσθετα, η Εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στο δείκτη Morgan Stanley Capital International (MSCI) Small Cap.

Το Διυλιστήριο μαζί με τις βοηθητικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις διακίνησης καυσίμων αποτελεί ένα από τα  μεγαλύτερα αμιγώς ιδιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματα της Ελλάδος και θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα διυλιστήρια της Ευρώπης. Μπορεί να κατεργάζεται αργό πετρέλαιο διαφόρων τύπων, παράγοντας ένα ευρύ φάσμα πετρελαϊκών προϊόντων, που καλύπτουν τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, εξυπηρετώντας έτσι μεγάλες εταιρείες εμπορίας πετρελαίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της ΜΟH είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001:2008 για την παραγωγή και παράδοση καυσίμων, λιπαντικών, κεριών και λαδιών. Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης είναι και αυτό πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 14001:2004 για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Είναι το μόνο διυλιστήριο στην Ελλάδα, και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη, το οποίο έχει πιστοποιηθεί και για τα δύο συστήματα.