Η LEROY MERLIN παρακολουθώντας και μένοντας ενημερωμένη γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν το περιβάλλον, τις πρακτικές για τη βιωσιμότητα των πόλεων και των κατοικιών, φροντίζει να δρα πρακτικά και με τρόπους χρήσιμους για την κοινωνία και το σύνολο που την απαρτίζει. Ταυτόχρονα, παραμένοντας προσηλωμένη στο στόχο και τη δέσμευσή της, να βοηθάει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την κατοικία τους, κάνοντάς τη πιο υγιή, ασφαλή, βιώσιμη και ενεργειακά αποδοτική, παρέχει για πρώτη φορά υπηρεσίες για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021.

Η LEROY MERLIN σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ENERGYCERT, βοηθούν όλους αυτούς που θέλουν να αναβαθμίσουν το σπίτι τους σε ενεργειακό, μέσω του προγράμματος Εξοικονομώ 2021. Μέσα από ένα πλήρες πακέτο καθοδήγησης για το Πρόγραμμα, μέσα από ποικιλία προϊόντων, προσφορών, προνομίων, αλλά και σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία, η LEROY MERLIN φροντίζει εξ’ ολοκλήρου για όλη την οργάνωση, εργασία και εγκατάσταση στο νέο σπίτι ή ακίνητο. Έτσι η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού γίνεται ευκολότερη, χωρίς κόπο και άγχος.

Επιπλέον, η LEROY MERLIN προσφέρει σταθερά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, την εγγύηση και την ποιότητα της LEROY MERLIN, καθώς και όλα όσα χρειάζεται κάποιος για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού του. Παράλληλα, χαρίζει μοναδικά προνόμια με την εγγραφή στο LEROY MERLIN Club.  Με μια προγραμματισμένη επίσκεψη σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν τον εξειδικευμένο εκπρόσωπο της ENERGYCERT για να τους καθοδηγήσει ως προς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τους βοηθήσει να ετοιμάσουν το φάκελο διεκδίκησης για να βελτιώσουν ενεργειακά το σπίτι τους σε μόνωση θέρμανση/cooling, κουφώματα, σκίαση, θέρμανση νερού στο πλαίσιο του Εξοικονομώ 2021. Στη συνέχεια, μπορούν να πάρουν προσφορά και να προμηθευτούν όλα τα υλικά μέσα από μια πληθώρα επιλογών αλλά και να οργανώσεις την εγκατάσταση με συνεργαζόμενα συνεργεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εξοικονομώ 2021, αλλά και τα βήματα που απαιτούνται για την ένταξη στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο παρακάτω link: https://www.leroymerlin.gr/gr/landing-page/eksoikonomw/

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας». Σε συνεργασία με την ENERGYCERT, την No1 κατασκευαστική εταιρεία στα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, η LEROY MERLIN μπορεί να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων σου, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο καθοδήγησης στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021. Παράλληλα, μαζί με εξειδικευμένα συνεργεία, η LEROY MERLIN φροντίζει για όλη την οργάνωση, εργασία και εγκατάσταση στο νέο σου σπίτι ή ακίνητο.