Τα Coffee Berry γίνονται επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας  Ελλάδας και δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αθλητισμό και στους  ανθρώπους του.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους και  πιστεύοντας στις αρχές της ευγενούς άμιλλας, βρίσκεται δίπλα σε όλους τους αθλητές  της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, με στόχο να βοηθήσει την προετοιμασία τους και  να συμβάλλει στην προπονητική τους διαδικασία.

«Είμαστε περήφανοι για κάθε προσπάθεια και αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας και  δεσμευόμαστε να είμαστε σύμμαχοί της για να φτάνει όλο και πιο ψηλά. Κάθε αγώνας  της Εθνικής Ομάδας είναι ένας ακόμα δίαυλος επικοινωνίας της χώρας μας με τον  υπόλοιπο κόσμο και εμείς στην Coffee Berry τη στηρίζουμε σε αυτό», είπαν  χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της εταιρείας.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το νέο συνεργάτη μας, την Coffee Berry στην  οικογένεια της Ε.Π.Ο. και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Από την πλευρά μας όλες οι σχέσεις με τους συνεργάτες μας στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και την  αμοιβαία εκτίμηση που είναι τα πιο γερά θεμέλια για την επιτυχία», αναφέρεται  χαρακτηριστικά από την πλευρά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η εταιρεία Coffee Berry άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 2016 και μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 170 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, ενώ υπάρχουν  συμφωνίες σε εξέλιξη και για άλλες χώρες του εξωτερικού. Η εντυπωσιακή ανάπτυξη  του δικτύου καταστημάτων της, με τη μέθοδο Franchising, μέσα σε 5 μόλις χρόνια,  είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, στρατηγικής και τεχνογνωσίας πάνω στο  πολύτιμο αγαθό του καφέ. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα καφέ καβουρδίζονται και  συσκευάζονται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Κορωπί, ενώ  μέσα σε ένα κατάστημα Coffee Berry ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βρει πολλές  επιλογές ροφημάτων αλλά και αλμυρών και γλυκών snack για κάθε στιγμή της ημέρας.