“Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας”. Με αυτή τη φράση η PHARMASEPT μάς συστήνει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Balance που αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για ξηρές έως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το κύριο μέλημα της νέα σειράς Balance, είναι η προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις, διατηρώντας την ισορροπία του μικροβιώματος της επιδερμίδας. Τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin, στις ήδη υπάρχουσες εξειδικευμένες PHARMASEPT φόρμουλες, ενισχύοντας τους ευεργετικούς μικροοργανισμούς του οικοσυστήματος, χωρίς να διεγείρουν τους επιβλαβείς. Ο πρεβιοτικός παράγοντας Biolin φροντίζει και ισορροπεί το οικοσύστημα των δισεκατομμυρίων μικροοργανισμών που κατοικούν στο δέρμα. Παράλληλα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα φιλικό προς το μικροβίωμα* και συμβάλλει στην εξισορρόπησή του και συνεπώς στην επίτευξη και διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.

Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες, πολλαπλές απαιτήσεις της επιδερμίδας και στους παράγοντες που την επηρεάζουν (αυξημένη τάση δερματικών παθήσεων, κλιματική αλλαγή, χρήση λάθος προϊόντων κτλ.) η PHARMASEPT αναπτύσσει απαλές και ιδιαίτερα καινοτόμες συνθέσεις, απαλλαγμένες από επιβαρυντικές για την επιδερμίδα ύλες. Καθώς το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα, το μικροβιώμα συνθέτει το σύνολο των μικροβίων της μικροβιακής επιφάνειάς του. Γνωρίζοντας τη σημασία του μικροβιώματος και την αξία της ισορροπίας του, για υγιή και όμορφη επιδερμίδα, η νέα σειρά Balance, αξιοποιεί τη συνεισφορά των πρεβιοτικών και προβιοτικών στην προσπάθεια διατήρησης αυτής της ισορροπίας και  απαντάει στις πολλαπλές ανάγκες των ξηρών έως πολύ ξηρών και ευαίσθητων επιδερμίδων, δημιουργώντας 5 προϊόντα που με επιστημονικά αποδεδειγμένο τρόπο, βασίζονται στη μοναδική «Τεχνολογία Εξισορρόπησης Δέρματος» της PHARMASEPT.

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα που διαθέτουν την ίδια φιλοσοφία δράσης, εμπεριέχουν το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης PHARMASEPT και απευθύνονται σε διαφορετικά σημεία του σώματος με αντίστοιχα εξειδικευμένα δραστικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα είναι καθημερινής χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια.

Η σειρά αποτελείται από τα ακόλουθα προϊόντα:

– Balance Shower Gel, που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση σε σώμα και πρόσωπο και προλαμβάνει την εμφάνιση δερματικών παθήσεων.

– Balance Intim Gel, με χαμηλό Ph 4.8 που κρατάει σε ισορροπία την ευαίσθητη περιοχή, προλαμβάνει την εμφάνιση μολύνσεων*, καταπραΰνει, ανακουφίζει, έχει αντισηπτική δράση και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.

– Balance Mild Deo Roll-On, φυσικό αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο, σιλικόνες, οινόπνευμα και ταλκ, δεν φράσσει τους πόρους, αποτελεί ιδανικό προϊόν για άτομα με τάση για κύστες και ερεθισμούς ενώ προλαμβάνει τυχόν φλεγμονές.

– Balance Body Cream, με κλινικά αποδεδειγμένη αύξηση ενυδάτωσης κατά 23% μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, χωρίς mineral oil, PG, σιλικόνη και αλλεργιογόνα και με φυσικούς γαλακτωματοποιητές, φυσικούς ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες.

– Balance Gentle Spray σε μορφή νερού, εμπλουτισμένο με πρεβιοτικούς παράγοντες για πρόσωπο, σώμα, ντεκολτέ, περιέχει 98% συστατικά φυσικές προέλευσης και ανακουφίζει από κνησμό, ερεθισμούς, κοκκινίλες και αίσθηση φλόγωσης. Προσφέρει δε 100% διατήρηση της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Η εταιρεία Pharmasept είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα προϊόντα Pharmasept λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν το δέρμα και την προσωπική υγιεινή. Για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα. Η σύσταση τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.