Για μια ακόμη χρονιά, η METRO έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα HR Awards 2021. Σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αναδεικνύουν τη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στη χώρα.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης, στα καταστήματα My market, τα METRO Cash & Carry και τα Κέντρα Διανομής φροντίζοντας καθημερινά για την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στην εποχή του Covid-19 και των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, η εταιρεία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργαζόμενοί της να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση με πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη δουλειά και την καθημερινότητά τους.

Αναλυτικά, η εταιρεία κέρδισε 2 SILVER και 1 BRONZE βραβείο:

– SILVER: Most Innovative use of Technology in HR, με την υποψηφιότητα To πρωτοποριακό LMS της FlexLearn που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της METRO (με τη συνεργασία της FlexLearn)

– SILVER: Best Internal Use of Academies, με την υποψηφιότητα Η δύναμη της γνώσης στο χέρι σου! METRO &FlexLearn το έκαναν  πράξη! (με τη συνεργασία της FlexLearn)

– BRONZE: Best Crisis Management Strategy, με την υποψηφιότητα METRO Covid-19 Response

Η βράβευση των δράσεων της METRO, αποτελεί την αναγνώριση των πρωτοβουλιών που έχει πάρει η εταιρεία το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την ενίσχυση της δέσμευσής της προς την ευημερία των εργαζομένων της. H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση.  Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 καταστήματα σε όλη την χώρα και τα καταστήματα λιανικής My market, με 230 σημεία λιανικής πώλησης. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.