Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, μας προσκαλεί στις φθινοπωρινές προσφορές της σε είδη σπιτιού, όπως επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές και είδη θέρμανσης, είδη μπάνιου και δομικά, μηχανήματα κήπου και εργαλεία, έπιπλα, και σε πολλά ακόμη με τα οποία δημιουργούμε όμορφες στιγμές στο σπίτι.

Ξεφυλλίζοντας το νέο φυλλάδιο προσφορώνπου ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου, μπορούμε να βρούμε μοναδικές προσφορές και να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας στο απόλυτο χειμερινό καταφύγιο. Πλέον το σπίτι αποκτά θαλπωρή και ζεστασιά, τόσο μέσα με μοναδικές τιμές σε θερμαντικά σώματα και αφυγραντήρες, όσο και έξω με έως -20% σε όλες τις θερμάστρες εξωτερικού χώρου. Παράλληλα, ξεκινάμε τις μαγειρικές μας αλχημείες με ανανεωμένη διάθεση σε όλες τις έτοιμες κουζίνες με -20%. Ακόμη και κάθε εργασία στο σπίτι γίνεται ευκολότερα και… με κέφι με την προσφορά έως -25% σε επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές και ξεχωριστές τιμές σε εργαλεία. Ενώ, βρίσκουμε από τη Stihl επαναφορτιζόμενα μηχανήματα κήπου, ηλεκτρικά μηχανήματα, εργαλεία χειρός και αξεσουάρ, σε ξεχωριστές τιμές. Τέλος, με τιμές έως -30% σε όλες τις κουρτίνες, όλες τις κουβέρτες και στις σειρές στρωμάτων  Bliss & Energy Max της Zenius, το υπνοδωμάτιο γίνεται ο πιο ζεστός και ανανεωμένος χώρος που πάντα ονειρευόμασταν.

Στα 16 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο praktiker.gr, έχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με έως 48 άτοκες δόσεις, ενώ για αγορές άνω των €750 μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας πλάνο δόσεων μέσω της υπηρεσίας «Δ-ΟΣΗ θέλεις»!

Επιπλέον, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker!