Το Majuni, απόσταγμα της σειράς Mantis Greek Spirits Collection, αναμένεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του. Έτσι, στο πλαίσιο διεύρυνσης της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και του χαρτοφυλακίου του στον τομέα των ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, συστήνει στην αγορά το ελληνικό βοτανικό ποτό με όνομα «Majuni».

Στο εμβληματικό βαθυγάλαζο μπουκάλι του, το Majuni κρύβει περισσότερα από 15 διαφορετικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι ένα μυστηριώδες premium βοτανικό ποτό, το οποίο ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα ενός aperitivo και τη δυναμική ενός αυθεντικού digestivo. Το Majuni γεννήθηκε έπειτα από αμέτρητες δοκιμές, με σπάνια υλικά και μία μοναδική διαδικασία παραγωγής, εκχύλισης & απόσταξης σε παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα, που υιοθετεί τις πιο καινοτόμες αποστακτικές μεθόδους, αλλά και έναν αφοσιωμένο Master Distiller που ακολουθεί πιστά τη μυστική συνταγή. Tο όνομά του αποτελεί φόρο τιμής στη μαγεία της ελληνικής γης και των θαυματουργών βοτάνων της, των «ματζουνιών», με το θυμάρι, το φασκόμηλο, την αψιθιά, τον άρκευθο, την πιπερόριζα, τη γλυκόριζα και τη ρίζα αγγελικής να πρωταγωνιστούν, ενώ η ιδιαίτερη, αινιγματική, αλλά συνάμα αρμονική γεύση του κερδίζει και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Διαβάστε περισσότερα στο pireasnow.gr