Με ιστορία 106 χρόνων στην παραγωγή τομάτας, η ΚΥΚΝΟΣ, η παλαιότερη εταιρία τυποποίησης τομάτας στην Ελλάδα και η Νο1 100% ελληνική εταιρεία στην κατηγορία των τοματικών προϊόντων (πελτές, ελαφρύ συμπυκνωμένος χυμός, τριμμένη, ψιλοκομμένη, ολόκληρα αποφλοιωμένα τοματάκια), στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του brand και της προστιθέμενης αξίας που θέλει να φέρει στον καταναλωτή, κυκλοφορεί ένα νέο, υψηλής ποιότητας προϊόν, την «Τομάτα Περαστή στο Μύλο».

Η «Τομάτα Περαστή στο Μύλο» προέχεται από 100% ελληνικές τομάτες της εύφορης γης της Ηλείας και ξεχωρίζει για τη χυμώδη φυσική γεύση της και το υπέροχο άρωμά της, καθώς παράγεται από καλοκαιρινές τομάτες που συλλέγονται στο άριστο σημείο της ωρίμανσής τους, ενώ ο χρόνος συγκομιδής τους δεν ξεπερνά τις 12 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι η υπέροχη γεύση και η εξαιρετική ποιότητα ενός μοναδικού προϊόντος χωρίς συντηρητικά, όσο πιο κοντά στη σπιτική φρέσκια τομάτα, που απευθύνεται στους λάτρεις των παραδοσιακών Ελληνικών και μεσογειακών συνταγών και συνδυάζουν την υγιεινή διατροφή με την αξεπέραστη νοστιμιά.

Με πλούσια υφή που «στέκεται στο πιάτο», έντονο κόκκινο χρώμα, χωρίς φλούδες και σπόρους, η «Περαστή στο Μύλο» με τη βελούδινη γεύση της διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της τομάτας, όπως η βιταμίνη C, το μαγνήσιο και το λυκοπένιο, ενώ παράλληλα χαρίζει μια δεμένη αίσθηση σε όλα τα φαγητά. Για την φρεσκάδα και την ποιότητά της, η «Τομάτα Περαστή στο μύλο» απέσπασε στα πρόσφατα Superior Taste Awards 2021, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, διάκριση με 2 Αστέρια.

Η «Τομάτα Περαστή στο Μύλο» κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 700g (γυάλινη), των 500g, καθώς και σε πρακτική συσκευασία 3Χ250g, και διατίθεται σε όλα τα καταστήματα λιανικής.