Ο Όμιλος V+O επεκτείνεται στην αγορά της Βορείου Μακεδονίας προχωρώντας στην ίδρυση της V+O North Macedonia, η οποία θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και συμβουλευτικής σε διεθνείς και εθνικές εταιρείες, μάρκες, αλλά και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στρατηγικό σχεδιασμό εταιρικής επικοινωνίας, media relations, public affairs, stakeholder engagement και διαχείριση κρίσεων.

Επικεφαλής του γραφείου V+O North Macedonia αναλαμβάνει η Adela Gjorgjioska. Η Adela φέρει στη νέα εταιρεία τη σημαντική της εμπειρία ως στέλεχος του κλάδου, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων στο Λονδίνο και το Στρασβούργο, καθώς και στο Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας ως Σύμβουλος Επικοινωνίας.

Με τη συγκεκριμένη προσθήκη, ο όμιλος της V+O αποκτά πλέον παρουσία σε συνολικά 7 χώρες, απασχολώντας περίπου 150 στελέχη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 190 πελάτες και έχοντας πρόσβαση σε συνολικά 60 εκατομμύρια καταναλωτές.

«Η ίδρυση του νέου μας γραφείου στη Βόρειο Μακεδονία πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερη εποχή, γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Στην Adela βρήκαμε έναν αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη, ο οποίος ενστερνίζεται τους στόχους μας, ως προς την παροχή εξαιρετικής δουλειάς και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και το δίκτυό μας. Ο συνδυασμός του υψηλού επιπέδου των στελεχών της τοπικής ομάδας, μαζί με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του Ομίλου V+O στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναμένεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σχήμα. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα ακολουθήσουν, με την έναρξη λειτουργίας της V+O North Macedonia», δήλωσε ο  Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου V+O, Γιάννης Ολύμπιος.