Η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας» ξανά στον αέρα από τις 10 Σεπτεμβρίου! Το Podcast της μπύρας ΜΑΜΟΣ που ξεκίνησε πέρυσι το φθινόπωρο, εμπνευσμένο και αφιερωμένο, στο πάθος ανθρώπων από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, επανέρχεται. Φέτος, συστήνει νέα πρόσωπα που έκαναν το μεράκι τους, κομμάτι της ζωής τους. «Κυνηγώντας το πάθος τους» οι καλεσμένοι του φετινού Podcast, μας μιλούν για το κατόρθωμά τους, να ακολουθήσουν τα θέλω τους παθιασμένα και να δημιουργήσουν brands που στο DNA τους βρίσκουμε την αγάπη για δημιουργία.

Μέσα από τα φετινά Podcasts των 4 επεισοδίων, οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν την εμπνευσμένη και μετρ στα ψηφιακά κεντήματα Postfolk (Μαρία – Όλγα Βλάχου), την δημιουργό κομψών και λεπτεπίλεπτων κοσμημάτων, Kakuru (Ελίνα Κακούρου) , τη γεμάτη φαντασία και χιούμορ Ode to Socks (Ξένια Βανικίωτη), και τέλος τον μοναδικό Tind, όπου μαζί με την ομάδα του, δημιουργούν κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο στη τέχνη της μεταξοτυπίας. Όλες αυτές οι ξεχωριστές προσωπικότητες εκμυστηρεύονται με την συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας ΜΑΜΟΣ, τις σκέψεις τους, το μεράκι τους, τα διλήμματα που συνάντησαν στην πορεία της ζωής τους και ολοκληρώνουν την συζήτηση με το πώς τελικά έφτασαν στο σημείο να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Φυσικά,  σε αυτή την διαδρομή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιαστές της «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας» που δεν είναι άλλοι από τους Λάμπρο Φισφή και Διονύση Ατζαράκη. Η μοναδική τους χημεία και το κοινό τους χιούμορ, δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων που απολαμβάνουν μια ξεχωριστή συζήτηση. Η νέα σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» έρχεται να μας θυμίσει την αγάπη της μπύρας ΜΑΜΟΣ για τους ανθρώπους που εξελίσσονται και  δημιουργούν. Όπως ο δημιουργός της, Πέτρος Μάμος, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του και την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποιίας, έτσι και οι φετινοί καλεσμένοι αποτελούν πηγή έμπνευσης. Κυνηγούν το όραμα τους, ανταποκρίνονται σε προκλήσεις, έχουν διλήμματα, αλλά μένουν πάντα προσηλωμένοι στους στόχους τους διατηρώντας σαν τον Πέτρο Μάμο, το ασίγαστο πάθος τους.