Η Ευρωχαρτική εμπλουτίζει το portfolio του brand Endless Earth με νέα ποιοτικά προϊόντα που εξυπηρετούν τις σημερινές καταναλωτικές απαιτήσεις με σεβασμό προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα προτείνουν μια αλλαγή στις αγοραστικές μας συνήθειες, επιλέγοντας χάρτινες συσκευασίες σε προϊόντα καθημερινής χρήσης, ώστε μακροπρόθεσμα να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι στη μείωση του πλαστικού.

Τα 3 νέα προϊόντα έρχονται να προστεθούν στην οικογένεια Endless Earth ως απάντηση στις σημερινές ανάγκες στον τομέα της υγιεινής και της καθαριότητας. Το νέο ρολό κουζίνας Giant Love αποδεικνύει ότι ο έρωτας μπορεί να είναι γιγάντιος! Από 100% καθαρή κυτταρίνη, αντέχει, απορροφά και διαρκεί για μεγάλο διάστημα. 600 g / 40 m. Τα νέα ρολά υγείας Premium Touch προσφέρουν την πολυτέλεια που θέλεις, αφού διαθέτουν 3 στρώσεις από χαρτί υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια και απορροφητικότητα. 180 g / 34m / 4 ρολά

Οι νέες χαρτοπετσέτες Only Me σου φτιάχνουν τη διάθεση με τα pop χρώματά τους και φροντίζουν το περιβάλλον με την ανακυκλώσιμη συσκευασία τους. 124 g/ 80 τμχ. Τα νέα ανθεκτικά, απορροφητικά και μεγάλης διάρκειας προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, όπως και όλη η σειρά Endless Earth. Πετώντας το πλαστικό, κυκλοφορούν σε χάρτινες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες περνώντας το μήνυμα για την προστασία του πλανήτη. Παράλληλα, προσθέτουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα, χάρη στις πολύχρωμες pop συσκευασίες, οι οποίες διακοσμούν τα ράφια των καταστημάτων, προκαλώντας την προσοχή του καταναλωτή.

Το brand Endless Earth κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά από τον Οκτώβριο του 2020. Η σειρά  περιλαμβάνει ρολά υγείας, ρολά κουζίνας και χαρτοπετσέτες και αποτελεί πρόταση αλλαγής στις αγοραστικές συνήθειες, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη καταναλωτική αντίληψη. Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά στο endlessearth.gr

Η Ευρωχαρτική, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 240 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.