Με το νέο Live «Ερωτήσεων και Απαντήσεων» τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου (14:00-16:00) ολοκληρώνονται η 2η και η 3η θεματική ενότητα του νέου κύκλου δωρεάν online σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Digital Marketing. Τα online σεμινάρια είναι διαθέσιμα στο YouTube κανάλι της COSMOTE με τα videos που τα αποτελούν να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοί τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους, σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Digital Marketing σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν συνολικά, μέσα από το Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», ενώ ερωτήσεις μπορούν να κατατίθενται και ζωντανά, κατά την διάρκειά του. Το Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Ελένη Μαυροειδή, Industry Manager, Google Ελλάδας, η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, eCommerce Coordinator – ELTRUN/ΟΠΑ και Πρόεδρος GR.EC.A., η κα Βασιλική Μαργέλου, Υποδιευθύντρια Media και Budgeting, Ομίλου ΟΤΕ, ο κ. Νικόλας Τσάκωνας, Επικεφαλής Social, Ogilvy, Greece και ο κ. Μάριος Μπεζιούλας, General Manager, spitishop.gr θα λύσουν τις απορίες των συμμετεχόντων και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές και τακτικές για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.

Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση  #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο.