Ο Σεπτέμβριος έφτασε στα LEROY MERLIN με μοναδικές ευκαιρίες για την ανανέωση του φωτισμού του σπιτιού και έκπτωση 20% σε όλες τις λάμπες Lexman.

Με μεγάλη ποικιλία και πολλές επιλογές, η γκάμα της Lexman παρέχει εξαιρετικής ποιότητας ανθεκτικά προϊόντα φωτισμού με διάρκεια σε βάθος χρόνου, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες γύρω από τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (λαμπτήρες, πρίζες, ηλεκτρικά καλώδια, τεχνικό φωτισμό και διακόπτες) με τον πιο οικονομικό τρόπο. Η σειρά Lexman είναι η αξιόπιστη λύση της LEROY MERLIN για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα LEROY MERLIN υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης λαμπών σε συνεργασία με την «Φωτοκύκλωση». Οι καταναλωτές μπορούν να παραδίδουν παλιές ανακυκλώσιμες λάμπες στα καταστήματα, οι οποίες συλλέγονται από την «Φωτοκύκλωση» και οδηγούνται στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Οι λάμπες που ανακυκλώνονται αναγνωρίζονται εύκολα καθώς φέρουν ειδικό σήμα. Η ενέργεια αποτελεί ακόμα μία πρωτοβουλία της LEROY MERLIN στο πλαίσιο της σειράς  πολλαπλών ενεργειών #giakalo που αφορούν στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Η ανακύκλωση λαμπών και λαμπτήρων είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί τα υλικά που περιέχουν (υδράργυρος, κάδμιο κλπ) δεν πρέπει να καταλήγουν στο περιβάλλον. Όλα τα είδη φωτιστικών ανακυκλώνονται και από τα υλικά τους προκύπτουν μέταλλα σιδηρούχα, χαλκός, αλουμίνιο, γυαλί, πλαστικό κλπ. τα οποία επαναχρησιμοποιούνται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Τα προϊόντα που προκύπτουν επιστρέφουν στο ρεύμα της αγοράς, συμβάλλοντας στην Κυκλική Οικονομία, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση των φυσικών πόρων.

Η LEROY MERLIN στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία, με δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, βασιζόμενη στην πεποίθηση ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους και η ποιοτική αναβάθμιση και η βιώσιμη ανάπτυξη συνιστούν επιλογή όλων των υγιών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας. Έτσι, ενισχύει συνεχώς τη γκάμα της με προϊόντα που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έχουν χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.

Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία. Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».