Από σήμερα και για όλο τον Αύγουστο, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, μπορεί να είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς που κερδίζουν 15 πακέτα διακοπών και 100 prepaid κάρτες αξίας 50 ευρώ η κάθε μία.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με 30 λίτρα καυσίμων κίνησης AVIN και κάνοντας χρήση του προγράμματος AVIN Κερδίζω, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 15 πακέτα 3ήμερων διακοπών σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα ή μία από τις 100 prepaid κάρτες αξίας 50€ για εξαργύρωση στα πρατήρια AVIN, στα καταστήματα Agora.  Κάθε πακέτο διακοπών περιλαμβάνει τρεις all inclusive διανυκτερεύσεις για μία οικογένεια, σε προορισμούς όπως Κέρκυρα, Πελοπόννησο και Χαλκιδική.

Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την αγορά με χρήση του προγράμματος AVIN Κερδίζω. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια AVIN που διαθέτουν το πρόγραμμα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.avinoil.gr/.

Η AVIN αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas, ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Όραμα της είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων αλλα και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της ΜΟΗ.