Η μεγάλη εποχιακή ενέργεια για το καλοκαίρι έγινε πλέον θεσμός στο Δίκτυο Φαρμακείων Pharma PLUS. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές έχουν ξεκινήσει και αφορούν τις πιο περιζήτητες κατηγορίες προϊόντων αυτή την εποχή, της αντηλιακής προστασίας, του αδυνατίσματος, της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και των αρωμάτων. Η αλυσίδα ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει τα πιο αγαπημένα προίόντα έως το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Φαρμακοποιοί και καταναλωτές μπορούν να ωφεληθούν από τις καινοτόμες  προωθητικές ενέργειες στο χώρο του φαρμακείου που εδώ και χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί η Pharma PLUS. Οι καταναλωτές αρκεί να εξασφαλίσουν το δικό τους εκπτωτικό κουπόνι από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς, όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά για ολόκληρη την οικογένεια και θα κερδίσουν σημαντικές εκπτώσεις και επιπλέον 20 πόντους στην +plus card. Οι φαρμακοποιοί από την άλλη μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από τη Pharma PLUS ώστε να αυξήσουν το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους, αλλά και να πολλαπλασιάσουν άμεσα την επισκεψιμότητα και την κερδοφορία τους.

Στη Pharma PLUS, εξετάζεται η πορεία της αγοράς και σχεδιάζονται ενέργειες που καλύπτουν κυρίαρχα τις ανάγκες ανάπτυξης των φαρμακείων του Δικτύου, αλλά και τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς.

Η Pharma PLUS είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Lavipharm. Στόχος της είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, μέσα από τη δημιουργία ενός ισχυρού πανελλαδικού Δικτύου Φαρμακείων. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού, διευκολύνοντάς τον, παράλληλα, στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.