Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, διατηρώντας τον καινοτόμο προσανατολισμό της, απέσπασε το Silver βραβείο για την κουζίνα ΕΝΗΕΤ, στον πυλώνα Kitchen Projects και την υποκατηγορία Best Renovation Kitchen, των φετινών Kitchen & Bath Awards.

Η ΙΚΕΑ δημιούργησε την ΕΝΗΕΤ, μια βιώσιμη κουζίνα που συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα για να χαρίσει ευελιξία στις επιλογές αναδιαμόρφωσής του χώρου και, συνεπώς, να προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να δημιουργεί τον δικό του χώρο στα δικά του μέτρα, κάνοντας τη ζωή του πιο ξέγνοιαστη. Η κουζίνα ENHET είναι μία ιδανική και οικονομική πρόταση για όσους μένουν σε μικρά διαμερίσματα και θέλουν να φτιάξουν μία οργανωμένη κουζίνα με άποψη. Η ευελιξία της, την κάνει κατάλληλη για γρήγορη και εύκολη ανακαίνιση ή ανανέωση, ενώ όλα τα ντουλάπια είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να συναρμολογούνται πολύ εύκολα και γρήγορα αλλά και με ασφάλεια – απλά με τα χέρια. Ταυτόχρονα, η κουζίνα ENHET διαθέτει έναν έξυπνο συνδυασμό ανοιχτών και κλειστών αποθηκευτικών χώρων που συμβάλλουν στη διατήρηση ενός τακτοποιημένου χώρου, ενώ αποτελείται από πολύ ανθεκτικά κομμάτια και αντέχει στο χρόνο, στοιχείο που ενισχύει τον βιώσιμο χαρακτήρα της.

Αυτή η διάκριση της ΙΚΕΑ αποτελεί άλλη μια απόδειξη της προσήλωσης της εταιρείας στη δημιουργία καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων σε προσιτές τιμές, που θα κάνουν ταυτόχρονα τη ζωή στο σπίτι πιο εύκολη. Εκ μέρους της ΙΚΕΑ, το βραβείο παρέλαβαν η Σταυρούλα Γεωργακαράκου, Range Manager Ελλάδας-Κύπρου, και ο Γιώργος Παντέρης, Range Executive Ελλάδας-Κύπρου.  Τα βραβεία  Kitchen & Bath, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά από την Boussias, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την καινοτομία στην κατασκευή και τον σχεδιασμό της κουζίνας και του μπάνιου.