Το Public, #1 προορισμός τεχνολογίας, στηρίζει ενεργά τους δικηγόρους στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων 2021, που πραγματοποιείται από το ΕΣΠΑ. Με αυτό τον τρόπο βοηθά χιλιάδες δικηγόρους να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό σε desktop, laptop, scanners, συστήματα τηλεδιασκέψεων, με όφελος έως και 2.000 ευρώ.

Στο δίκτυο καταστημάτων Public οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να βρουν την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς για την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του γραφείου. Οι κατηγορίες προϊόντων που συμμετέχουν είναι οι εξής: desktop, laptop, routers, web cameras, microphones, headphones, speakers, printers, scanners, software, συστήματα τηλεδιάσκεψης και οθόνες προβολής.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα μπορούν να γίνουν μέλη στο publicbusiness.gr για να επωφεληθούν των μοναδικών προσφορών και ειδικών προνομίων. Παράλληλα, συνδυάζοντας την αγορά τους με την εγγραφή κερδίζουν εκπτώσεις: -50% σε υπηρεσίες εγκατάστασης λογισμικού, -30% σε υπηρεσίες επέκτασης εγγύησης, -20% σε περιφερειακά και δικτυακά, -20% σε γραφική ύλη και -10% σε αναλώσιμα.

Τα προνόμια και τα δώρα δεν σταματούν! Με την εγγραφή σας, η Νομική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το Public, σας προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο: 5 ώρες ελεύθερη πρόσβαση στην Πλατφόρμα Νομικού Περιεχομένου Qualex αξίας 50€ και το Alma Next Full Pack αξίας 684€. Και τα δύο δώρα ισχύουν για χρήση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Επιπλέον, και για κάθε νέα συνδρομή από τις δύο παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχεται έκπτωση 10% από τη Νομική Βιβλιοθήκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το espa.gr και να δουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε να επωφεληθούν της επιχορήγησης. Για την εγγραφή στο publicbusiness.gr οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 8181333 – Δευτέρα με Παρασκευή 9 π.μ. – 9 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ. – 8 μ.μ., ή να στείλουν email στο salesbusiness@public.gr. Επίσης, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα στο σχετικό link, για να επικοινωνήσει μαζί τους εξειδικευμένος εκπρόσωπος του Public Business. Το Public Business, σταθερά δηλώνει παρών, και προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας!