Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, πιστή στις αξίες της για παραγωγή προϊόντων με μεράκι, υπευθυνότητα και πάντα με σεβασμό προς τον καταναλωτή, λανσάρει ένα νέο προϊόν κάτω από την κατηγορία των γιαουρτιών «Χωρίς Λακτόζη».

Σε συνέχεια της αγάπης και της αποδοχής που έλαβε το προϊόν «Κρι Κρι Χωρίς Λακτόζη αγελάδος», η εταιρεία προχωράει σε περαιτέρω ενίσχυση της συγκεκριμένης ανερχόμενης κατηγορίας. Κάτω λοιπόν από τη μάρκα «Στραγγιστό & αγαπημένο», η Κρι Κρι παρουσιάζει το «Κρι Κρι Στραγγιστό & Αγαπημένο Χωρίς Λακτόζη», ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο και τους φανατικούς φίλους του στραγγιστού γιαουρτιού που έχουν διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις και ανάγκες.

Η νέα γευστική πρόταση «Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο Χωρίς Λακτόζη» αποτελεί ένα ιδανικό και ελαφρύ σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Το νέο «Κρι Κρι Στραγγιστό και αγαπημένο Χωρίς Λακτόζη» προσφέρει μία ισορροπημένη και απολαυστική λύση, με πλούσια και κρεμώδη υφή, φτιαγμένο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας.

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.