Στο θεσμό των Sales Excellence Awards 2021, ο “Γρηγόρης” κέρδισε μία μεγάλη διάκριση, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο για τη Νέα Εικόνα του Καταστήματός του, στην κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα».

Το νέο κατάστημα του Γρηγόρη, χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική, καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και εμπνευσμένα μηνύματα και προσφέρει στον επισκέπτη μία μοναδική πελατοκεντρική φιλοξενία. Τα Sales Excellence Awards 2021, συνδιοργανώθηκαν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με τη BOUSSIAS και η τελετή φωτογράφησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουλίου, στο Περιστύλιο Ζαππείου.

Το Χρυσό βραβείο του Γρηγόρη παρέλαβαν η Marketing Director κα Άννα Κολυβά και ο Technical Director κος Τάσος Χασκόπουλος, που σε συνεργασία με εξειδικευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, αποτελούν τους δημιουργούς του σχεδιασμού και της υλοποίησης του νέου καταστήματος Γρηγόρης. Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεών του, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που απογειώνει την αγοραστική εμπειρία των πελατών του!