Η SEAJETS ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων για να συνδράμει άμεσα στη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στη Σάμο.

Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας I. Πλακιωτάκη, η SEAJETS προσέφερε τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά των πυροσβεστικών δυνάμεων και το AQUA JEWEL αναχώρησε εντός 2 ωρών από την ενημέρωση στη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και έφτασε στο νησί της Σάμου, μεταφέροντας 67 πυροσβέστες και 27 οχήματα τα οποία ήδη από τις πρωινές ώρες επιχειρούν στο νησί.

H SEAJETS βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, καθώς με την ίδια αμεσότητα ανταποκρίθηκε σε παρόμοιο αίτημα στις 26/6 και μετέφερε από την Κρήτη προς την Κάρπαθο με το Paros Jet πυροσβέστες και οχήματα που επιτυχώς κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

Το AQUA JEWEL  θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά για Κύθηρα –Αντικύθηρα – Κίσσαμο σήμερα Παρασκευή 16/7 στις 21:30 αντί για τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένο.

Η SEAJETS πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να δίνει το παρών στα έκτακτα, επείγοντα και ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν στο Αιγαίο αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στηρίζει τα νησιά και τους κατοίκους  του Αιγαίου σε θέματα που αφορούν την υγεία, την προστασία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον.