O Όμιλος της Radisson Hotel Group με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ακόμη μια προσθήκη στο διευρυμένο ξενοδοχειακό portfolio του στην Ελληνική αγορά, ενσωματώνοντας το πρώτο νέο μέλος της Radisson Individuals, το Anda Hotel Athens με έδρα την εντυπωσιακή τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας, το Κολωνάκι στην οδό Βουκουρεστίου.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο Radisson Individuals που αποτελεί το νέο συμπληρωματικό σήμα στο σύνολο των brands του Ομίλου που λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 4ο τρίμηνο του 2020, σηματοδοτεί την πρώτη ιδιοκτησία της Radisson Individuals στη χώρα. Σημειώνεται ότι ο Όμιλος της Radisson Hotel Group, ένας από τους  μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς Ομίλους παγκοσμίως, δραστηριοποιείται ήδη στην Ελληνική αγορά τόσο μέσω των δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην Αθήνα και την Κρήτη, όσο και μέσω της πρόσφατης άφιξης του Radisson Blu Zaffron Resort στην Σαντορίνη, η έναρξη της λειτουργίας του οποίου έχει προγραμματιστεί εντός του φετινού καλοκαιριού.

Ο κ. Elie Milky, Αντιπρόεδρος του Radisson Hotel Group και αρμόδιος για την Ανάπτυξη, σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να ενισχύουμε την επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου στην Ελλάδα, μια αγορά στρατηγικής σημασίας για εμάς, και ιδιαίτερα στην Αθήνα ως κεντρική πόλη «κλειδί», υλοποιώντας σταθερά το πενταετές στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη και την διείσδυσή μας σε κυρίαρχους προορισμούς. Ανταποκρινόμενοι στις νέες τάσεις και απαιτήσεις του κλάδου που διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται, δημιουργήσαμε το νέο σήμα Radisson Individuals θέλοντας έτσι να απαντήσουμε στις νέες ανάγκες των επισκεπτών και των συνεργατών μας. Η Radisson Individuals συμπληρώνει τέλεια την ομπρέλα των εννέα ξεχωριστών brands του Ομίλου, επιτρέποντας έτσι να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την παρουσία μας στη Νότια Ευρώπη, τη Μεσόγειο όσο και στην ευρύτερη περιοχή πέραν αυτής. Ευχαριστούμε την GLI Capital για την εμπιστοσύνη και ανυπομονούμε για μια εποικοδομητική συνεργασία στα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Kamal Nazha, Διευθύνων Σύμβουλος της GLI Capital, σε δήλωσή του σχολίασε σχετικά « Δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για την GLI Capital να αποδείξει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, μιας χώρας που έχει επιδείξει ισχυρά θεμέλια σε αυτή τη βιομηχανία. Σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησης του πρότζεκτ δημιουργίας πολυκατοικιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο μας, αναλαμβάνοντας το πρώτο μας ξενοδοχείο. Και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε επιλέξει άλλον συνεργάτη από τον Όμιλο της Radisson Hotel Group, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας το κοινό όραμα  για τη δημιουργία κομψών και σύγχρονων αστικών ξενοδοχείων στην καρδιά της Αθήνας. Με την εξαιρετική τοποθεσία του, τον μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την επωνυμία της Radisson Individuals, είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό ξενοδοχείο θα έχει μεγάλη επιτυχία».

Το Anda Hotel Athens, μέλος της Radisson Individuals, που θα ανοίξει για το κοινό και τους επισκέπτες στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, θα είναι το μοναδικό επώνυμο ξενοδοχείο στην περίφημη οδό Βουκουρεστίου, εκεί όπου συγκεντρώνονται  εμβληματικοί διεθνείς οίκοι μόδας και διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές. Το boutique ξενοδοχείο πρόκειται να στεγαστεί σε ένα πρώην δημόσιο κτίριο της δεκαετίας του 1960 που ανακαινίστηκε από το βραβευμένο ελληνο-σουηδικό αρχιτεκτονικό γραφείο OOAK Architects, δημιουργώντας ένα κράμα αυθεντικής αθηναϊκής ζωής με μια ήρεμη και κομψή εμπειρία διαμονής. Το επταώροφο ξενοδοχείο με ζωντανούς και urban εσωτερικούς χώρους που ταιριάζουν με τη μοντέρνα τοποθεσία του, διαθέτει 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένης και μιας προεδρικής σουίτας. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας που προέρχονται από την Ελλάδα ενώ ακόμη το ξενοδοχείο ενσωματώνει «πράσινη πρόσοψη» που λειτουργεί ως φίλτρο μόνωσης και ιδιωτικότητας από το εξωτερικό περιβάλλον της πόλης.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια σειρά υπηρεσιών που ποικίλουν από τη δωρεάν πρόσβαση και υψηλής ταχύτητας internet μέχρι τη χρήση ενός μοναδικού υπαίθριου γυμναστηρίου. Το ξενοδοχείο αναμένεται να γίνει “προορισμός” για την πόλη, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στο ισόγειο, μια αίθουσα πρωινού στον ημιώροφο αλλά και private dining υπηρεσίες, ενώ το lobby του ξενοδοχείου προσφέρεται ιδανικά για τη φιλοξενία κάθε μορφής art event και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων της πόλης.

Οι επισκέπτες του Anda Hotel Athens, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και να απολαύσουν την Αθήνα σε όλες της τις εκφάνσεις: τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και την ιστορία της σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Σε μια από τις πιο mainstream περιοχές της πόλης, στο Κολωνάκι, το ξενοδοχείο προσφέρει μια πολύ ελκυστική τοποθεσία, ιδανική για κάθε τύπο επισκέπτη.

Η Radisson Individuals προσφέρει σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία, τοπικές και περιφερειακές αλυσίδες ξενοδοχείων την ευκαιρία να γίνουν μέλη του Ομίλου της Radisson Hotel Group και να επωφεληθούν από τη διεθνή αναγνωρισιμότητα και εμπειρία του Ομίλου, διατηρώντας παράλληλα τη δική τους μοναδική ταυτότητα. Το σήμα της Radisson Individuals λειτουργεί συμπληρωματικά με τα οκτώ υφιστάμενα brands στο portfolio του Ομίλου και συνιστά τον προθάλαμο για τα μεμονωμένα ξενοδοχεία που προσφέρουν άριστες υπηρεσίες,  να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετατροπής τους σε ένα από τα υπάρχοντα επιτυχημένα brands σε μεταγενέστερο στάδιο. Τα ξενοδοχεία Radisson Individuals προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας του Ομίλου της Radisson Hotel Group και τη φιλοσοφία του “Yes I Can!”, συνδυάζοντας την τοπικότητα  και την ξεχωριστή ταυτότητα των ξενοδοχείων – μελών της. Η Radisson Individuals είναι μέρος του Ομίλου της Radisson Hotel Group, που περιλαμβάνει επίσης τα brands Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson και prizeotel, κάτω από την εμπορική ομπρέλα του brand Radisson Hotels.

Ο Όμιλος της Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς Ομίλους στην παγκόσμια αγορά, με εννιά ξεχωριστά ξενοδοχειακά brands και περισσότερα από 1,500 ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό κατασκευή, σε 120 χώρες. Η φιλοσοφία της συνοψίζεται στη φράση ΄Κάθε στιγμή είναι μοναδική’. Το portfolio Radisson Hotel Group περιλαμβάνει τα brands Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson και prizeotel, κάτω από την εμπορική ομπρέλα του brand Radisson Hotels.

Το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Radisson Rewards χαρίζει μοναδικές και προσωποποιημένες στιγμές που μένουν αξέχαστες στου επισκέπτες. Το πρόγραμμα Radisson Rewards προσφέρει ακόμα πολλά και διαφορετικά προνόμια σε επισκέπτες,  διοργανωτές εκδηλώσεων, ταξιδιωτικούς πράκτορες και επιχειρηματικούς συνεργάτες.   Οι Υπηρεσίες Radisson Meetings παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες της διοργάνωσης εκδηλώσεων και συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των hybrid events. Με τις υπηρεσίες  Radisson Meetings, οι πελάτες  επωφελούνται από την εξαιρετική υπηρεσία διοργάνωσης εκδηλώσεων, η οποία βασίζεται σε 3 βασικές αξίες εξυπηρέτησης: Personal, Professional and Memorable, υιοθετώντας παράλληλα περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές που είναι 100% ουδέτερες σε άνθρακα.

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών παραμένουν προτεραιότητα για τον Όμιλο της Radisson Hotel Group. Όλες οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που υπάγονται  στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ακολουθούν και εφαρμόζουν αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπως περιγράφεται στο Radisson Hotels Safety Protocol. Περισσότερα από 100.000 μέλη εργάζονται στον Όμιλο της Radisson Hotel Group καθώς και  στα συνεργαζόμενα με τον Όμιλο ξενοδοχεία που διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την εταιρική ιστοσελίδα ή συνδεθείτε με τα Radisson Hotels στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα: