Ένα νέο κατάστημα, σε στρατηγικό σημείο, στο Δήμο Αγίου Δημητρίου εγκαινίασε η αλυσίδα My market. Το νέο My market, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 25 Ιουνίου και υποδέχεται τους πελάτες σε έναν αναβαθμισμένο χώρο πωλήσεων που υπόσχεται πλούσια εμπειρία αγορών και νέες, ανανεωμένες υπηρεσίες για τους πελάτες του.

Το κατάστημα, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη νέα, μοντέρνα ταυτότητα και ακολουθεί τις αρχές της αφαιρετικής αρχιτεκτονικής που έχει υιοθετήσει η αλυσίδα τα τελευταία χρόνια, ενώ λειτουργεί σύμφωνα με τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η σάλα και όλοι οι επισκέψιμοι χώροι συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την άνεση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον απόλυτα σύγχρονο & καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες των πελατών.

Οι χώροι πώλησης του καταστήματος αγγίζουν τα 1300 τ.μ. μοιρασμένα σε δύο ορόφους που συνδέονται με κυλιόμενη σκάλα, ενώ, το κατάστημα διαθέτει 32 θέσεις στάθμευσης, 26 στο υπόγειο (εκ των οποίων οι δύο ΑμΕΑ) και 6 θέσεις στον εξωτερικό, περιβάλλοντα χώρο. Παράλληλα, στο πλαίσιο πιστοποίησης των My market ως «Επιχείρηση φιλική προς το ποδήλατο», εγκαθίστανται και οι νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, ενισχύοντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και στην πόλη του Αγίου Δημητρίου.

Το νέο My market στον Άγιο Δημήτριο που βρίσκεται επί των οδών Πλουτάρχου 67, Παπανικολάου και Παπαζαχαρίου 50, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της αλυσίδας προς τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μία σύγχρονη, εύκολη και προσβάσιμη εμπειρία αγορών για όλους.

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 229 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στην συντριπτική τους πλειονότητα με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.