Η Green Cola Hellas συνεχίζει να υλοποιεί το πλάνο της για την ενίσχυση της σειράς των Green Mocktails με τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων στην κατηγορία των αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη. Έπειτα από το λανσάρισμα του Pink Grapefruit και του Mojito, η ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί με δύο νέες γεύσεις, Μαστίχα  και Ρόδι, Τζίντζερ & Λάιμ, οι οποίες θα παράγονται και αυτές αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Τα Green Mocktails εντάσσονται πλήρως στη λογική των πιο υγιεινών επιλογών διατροφής, που συνδυάζουν αρμονικά τη φρουτώδη γεύση με τη χρήση φυσικών γλυκαντικών από το φυτό στέβια, περιέχοντας 0% ζάχαρη, 0% θερμίδες και 0% αλκοόλ και ταυτόχρονα προσφέροντας 100% απόλαυση. Πρόκειται για αναψυκτικά που συνδυάζουν τους χυμούς και τα αρώματα των φρούτων, δημιουργώντας συναρπαστικές γεύσεις και αποτελώντας την ιδανική δροσιστική πρόταση για το φετινό ελληνικό καλοκαίρι για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η κατηγορία των Mocktails είναι σήμερα από τις πλέον δυναμικές κατηγορίες στην Ελλάδα και παρουσιάζουν μια συνεχώς αυξητική τάση. Οι δύο νέες προτάσεις Green Mocktails, με γεύση Μαστίχα και με Ρόδι, Τζίντζερ & Λάιμ διατίθενται ήδη τόσο στα μεγάλα και μικρά σημεία λιανικής όσο και στα σημεία εστίασης.