Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, με αφορμή τη νέα καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, προσκαλεί τους καταναλωτές και όλους τους πολίτες να γίνουν μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, δίνοντας την ευκαιρία να ανακυκλώσουν εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια στο σούπερ μάρκετ, προσφέροντας ξεχωριστά προνόμια

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του ευαισθησίας, το Κορπή καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow σε συνεργασία με τη διεθνή ΜΚΟ Keep Sea Blue και την πρωτοβουλία ZERO HERO, να ανακυκλώσουν πλαστικά μπουκάλια και να τους δώσουν μια νέα ζωή συμβάλλοντας στη ροή της κυκλικής οικονομίας.

Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow είναι μια κινητή μονάδα ανακύκλωσης που δημιούργησε το Κορπή®  για να «ταξιδέψει», τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, σε 5 μεγάλα σούπερ μάρκετ της Αττικής και να παραμείνει σε καθένα από αυτά για μία εβδομάδα. Το Roadshow ξεκινά από την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 στο ΑΒ Βασιλόπουλος (20ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας) και θα συνεχίσει τις προσεχείς εβδομάδες στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ΙΖΟΛΑ στην Καλλιθέα (Ευριπίδου 69, Καλλιθέα), ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού (Λεωφ. Βουλιαγμένης 43-45, Ελληνικό), Σκλαβενίτης στην Χαλκηδόνα (Αχαρνών 467, Νέα Χαλκηδόνα) και ΑΒ Βασιλόπουλος Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 39, Βριλήσσια). Το Κορπή® δίνει την ευκαιρία να ανακυκλώσουν οι καταναλωτές εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού και να μάθουν πληροφορίες για τη σωστή ανακύκλωση κερδίζοντας προνόμια εκπτώσεων για τις αγορές αγαπημένων προϊόντων.