Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πλησιάζει και τα καταστήματα WIND την γιορτάζουν και την τιμούν με τη συμμετοχή των καταναλωτών. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, όποιος καταναλωτής ανακυκλώσει την παλιά συσκευή του σε ένα κατάστημα WIND, μπορεί να αποκτήσει νέο smartphone σε καλύτερη τιμή!

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND και δώσουν οποιαδήποτε παλιά συσκευή κινητού τηλεφώνου θέλουν, κερδίζοντας έκπτωση σε καινούργια Smartphone φθηνότερα σε συγκεκριμένα μοντέλα: Samsung Galaxy A21s: από €199 σε €129 και Xiaomi red mi 9A: από € 119.9 σε €99.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η WIND θυμίζει για ακόμα μία χρονιά στους επισκέπτες των καταστημάτων της ότι δεν είναι μόνο χρήσιμο για εκείνους αλλά και αναγκαίο για τον πλανήτη μας να ανακυκλώνουμε. H WIND υλοποιεί ήδη δράσεις που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη χρήση φυσικών πόρων και εισάγει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.