Το Eurolife Business Academy, η 1η ακαδημία ψηφιακών δεξιοτήτων για όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστές από τη Eurolife FFH, κατάφερε από την ανακοίνωσή του να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προτίμηση της ασφαλιστικής αγοράς. Οι διαθέσιμες θέσεις μέχρι τον Ιούλιο εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες και για το λόγο αυτό η εταιρεία άνοιξε νωρίτερα τις εγγραφές για τους πρώτους κύκλους του φθινοπώρου.

«Το Eurolife Business Academy είναι μια μεγάλη πρωτοβουλία της εταιρείας μας για το σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Από τη στιγμή που το ανακοινώσαμε, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και οι θέσεις καλύφθηκαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές, ώστε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife FFH. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έχουν κάνει την εγγραφή τους στο πρόγραμμα. Η υποστήριξή τους σημαίνει πολλά για εμάς, γι’ αυτό και έχουμε ήδη ανοίξει τις εγγραφές στα μαθήματα του Σεπτεμβρίου».

Το Eurolife Business Academy είναι μια ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, σε συνεργασία με τον φορέα καινοτομίας Found.ation. Απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ανεξαρτήτως του αν συνεργάζονται ή όχι με τη Eurolife FFH, και στόχος του είναι να εξελίξει τις γνώσεις τους στις σύγχρονες τεχνολογίες.