Δωρεάν θα είναι η συμμετοχή στο πρώτο Coffee Business Forum για τους επαγγελματίες της καφεστίασης (ιδιοκτήτες καφέ, barristi, κα.). “Θέλουμε ο νέος αυτός θεσμός να αποτελέσει χώρο συνάντησης και συζήτησης για την επόμενη μέρα. Η αγορά της καφεστίασης βγαίνει από ένα δύσκολο εξάμηνο, όπου οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές λόγω της πανδημίας και είναι υποχρέωσή μας επομένως να σταθούμε δίπλα τους και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ακούσουν και να ακουστούν από τους θεσμικούς φορείς και από την πολιτεία”, δήλωσε ο κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing του ethosGROUP.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/coffee-business-forum-2021-dilosi-symmetochis/. Το Coffee Business Forum 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου και διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Με κεντρικό θέμα «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς» οι άνθρωποι που ασχολούνται και επιχειρούν γύρω από τον καφέ θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις ιδέες τους, αλλά και να μάθουν για όλες τις επιχειρηματικές και τις οικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων. Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον κόσμο του καφέ και, συν τω χρόνω, να μετατραπεί αφενός σε θεσμό που θα προκαλεί και θα αναπτύσσει τις νέες τάσεις στον κλάδο και την αγορά του καφέ. Υπεύθυνοι προγράμματος είναι ο κος Κώστας Καπερώνης, Sales Director, Coffee Business και η κα Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Δημοσιογράφος.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (Ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς και οι συμμετέχοντες θα μπορούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B Συναντήσεις Γνωριμίας με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του συνεδρίου μέγιστης διάρκειας 25’ λεπτών. Παράλληλα, μέσα από τα στοχευμένα διαλείμματα δικτύωσης και αξιοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογικές δυνατότητες της  LiveOn, η ethosEVENTS θα δώσει βήμα συζήτησης και διαλόγου στους συνέδρους-επαγγελματίες, με στόχο να γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις. Για τη θεματολογία του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/#overview.