Με το 1ο Live «Ερωτήσεων και Απαντήσεων» τη Δευτέρα, 17 Μαΐου (15:00) ολοκληρώνεται η 1η θεματική ενότητα του νέου κύκλου δωρεάν online σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions για την Ψηφιακή Παρουσία των επιχειρήσεων. Το online σεμινάριο είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της COSMOTE με τα videos που το αποτελούν να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοί τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, μπορούν να υποβάλουν από τώρα τις ερωτήσεις τους σχετικά με το περιεχόμενο της 1ης θεματικής ενότητας για την Ψηφιακή Παρουσία των επιχειρήσεων σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν στο Live το οποίο θα συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, ενώ ερωτήσεις μπορούν να κατατίθενται και ζωντανά, κατά την διάρκειά του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Αϊβαλής Τόλης, Managing Partner, KnowCrunch.com, ο κ. Μακρής Ηλίας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Pharmacy 295, η κα Μακροδημήτρη Ελίνα, Account Manager, Large Customer Sales, CEE της Google, καθώς και ο κ. Σαββάκος Δημήτρης, Group Creative Director, Ogilvy Greece θα λύσουν τις απορίες των συμμετεχόντων και θα τους κατευθύνουν με συμβουλές και τακτικές για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Ο νέος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.

Η COSMOTE μεταφέροντας τον 3ο κύκλο του #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο.