Navigation
16
Νοέ
location
Αθήνα
21oC
Αραιή συννεφιά
22 Μαρ 2016

Το τέλος των φόρων

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Ο μέσος, οικονομικά ενεργός, πολίτης πληρώνει 30% έως 40% των αποδοχών του για φόρους εισοδήματος.

Πληρώνει επιπλέον 16%-20% για την ασφάλιση και τη συνταξιοδότησή του.

Για οτιδήποτε καταναλώνει, πληρώνει Φόρο Προστιθέμενης Αξίας 23%.

Για οτιδήποτε κατέχει, πληρώνει φόρους ιδιοκτησίας και τέλη χρήσης.

Τα υπόλοιπα που περισσεύουν(;), μπορεί να τα αποταμιεύει ή -ακόμη καλύτερα- να τα επενδύει ώστε να δημιουργούνται δουλειές και εισόδημα για τους υπολοίπους….

Αυτό είναι ένα οικονομικό μοντέλο που ΔΕΝ έχει επιβληθεί από κάποιους ξένους, μισητούς εχθρούς της χώρας.

Αυτή είναι η πολιτική επιλογή μιας ΠΦΑ κυβέρνησης που μισεί την παραγωγή, την ανταγωνιστικότητα και την αριστεία.

Η ΠΦΑ Κυβέρνηση της χώρας, θέλει να μπορεί να διορίζει φίλους, συντρόφους, πελάτες κι αγαπητικούς επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό αντί να τοποθετεί γιατρούς, νοσοκόμους, δασκάλους που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον φορολογούμενο πολίτη και την οικογένειά του.

Η ΠΦΑ Κυβέρνηση, είναι η μοναδική στον πλανήτη που προσπαθεί να πετύχει αναδιανομή εισοδημάτων μέσω του Συνταξιοδοτικού και κοινωνική πρόνοια μέσω του Φορολογικού Συστήματος.

Είναι ένας στόχος που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ και πουθενά από οποιαδήποτε κυβέρνηση στον κόσμο.

Αυτοί όμως επιμένουν. Επαναλαμβάνουν το λάθος με ιδεοληπτική εμμονή, ελπίζοντας πως κάποια φορά θα πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα…

Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός οικονομικών αυτής της δύσμοιρης χώρας γνωρίζει καλά ότι το βασικό πρόβλημα του ελληνικού φορολογικού συστήματος είναι η πολυπλοκότητά του, η μεγάλη φοροδιαφυγή και η αναποτελεσματικότητα της φορολογικής διοίκησης.

Προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα επιβάλλοντας νέους φόρους.

Οι νέοι φόροι δεν θα φέρουν περισσότερα έσοδα.

Οι επιπλέον φόροι φτωχοποιούν την κοινωνία και μετατρέπουν κάθε φιλόδοξο εργαζόμενο σε απελπισμένο προλετάριο.

Η ΠΦΑ Κυβέρνηση ήρθε στην Ελλάδα για να οδηγήσει τους νέους προλετάριους στη νίκη.

Για να μπορούν να διορίζουν ελεύθερα τους φίλους, συντρόφους κι αγαπητικούς τους στο Δημόσιο…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

 • ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ

  ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ.
  ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ. ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2.000.000 ΛΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ. ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ) ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.
  ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ (ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟ). Ο ΛΑΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΕΙ 40 ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΑ – ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΙ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ.

PolicePress