Navigation
16
Μαΐ
location
Αθήνα
25oC
Αίθριος - καθαρός
18 Δεκ 2018

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛλαδιστάν

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στοχοποιούνται με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων και το επόμενο στάδιο είναι να… σκάσουν βόμβες. Οποιοσδήποτε εκφράζει την πραγματικότητα στην Ελλάδα είναι εχθρός της κυβέρνησης, η οποία θέλει να πιστέψει μόνο στη δική της εικονική πραγματικότητα. Οι πολίτες αισθάνονται ανασφαλείς και ταυτόχρονα βλέπουν τον κίνδυνο των κατασχέσεων να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο για ολοένα και περισσότερους. Οι θεσμοί βάλλονται και οι αξίες ισοπεδώνονται.

Η παραπάνω κατάσταση απεικονίζει πλήρως την πραγματικότητα που έφτιαξαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δυστυχώς, το τίμημα του λαϊκισμού και της… ανόητης ψήφου γυρίζει μπούμερανγκ γι αυτούς που υποτίθεται ψήφισαν την… ελπίδα. Το 2015, περίπου 2.400.000 ψηφοφόροι… επέτρεψαν στο σημερινό συνονθύλευμα ιδεοληπτικών και τυχοδιωκτών να υπονομεύσει την ανάκαμψη της οικονομίας, να υπονομεύσει την εθνική και εσωτερική ασφάλεια, να πλήξει την εθνική υπερηφάνεια και να γονατίσει τους πολίτες. Η σημερινή συγκυβέρνηση προκάλεσε ένα κόστος τουλάχιστον 200 δισ. ευρώ στην οικονομία έως το 2060. Μάλιστα, ο πρώην αρχιλογιστής-πρόεδρος του Euro Working Group Τόμας Βίζερ είχε κάνει λόγο για συντηρητική εκτίμηση ως προς το συγκεκριμένο ποσό. Τον Σεπτέμβριο του 2015… επιβράβευσαν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περίπου 2.100.000 συμπολίτες μας. Ωστόσο, το μεγάλο λάθος και η μεγάλη ζημιά είχαν γίνει με την ψήφο του Ιανουαρίου 2015.

Η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη μετά τα όσα συνέβησαν το 2015. Επιπλέον, με την ανοχή ή ανεκτικότητα των ξένων, το σημερινό συνονθύλευμα… τζογαδόρων της εξουσίας επέβαλε ένα οικονομικό μοντέλο-έκτρωμα βασιζόμενο στους φόρους και μάλιστα σε μια διαρκώς συρρικνούμενη οικονομία και με μια διαρκώς πιεσμένη κοινωνία. Για το έγκλημα αυτό φέρουν τεράστια ευθύνη και οι δανειστές. Ανέχθηκαν αυτό που σε καμία περίπτωση δεν θα εφάρμοζαν στα δικά τους κράτη. Δυστυχώς όμως, δεν έχουν αντιληφθεί ότι λόγω και των πολιτικών τυχοδιωκτισμών της σημερινής κυβέρνησης μπορεί να το μετανιώσουν στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον…

Το δυστύχημα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη χώρα έγκειται στον εκρηκτικό συνδυασμό οικονομικής μιζέριας, αναπτυξιακής στασιμότητας, κοινωνικής εξαθλίωσης, θεσμικής απαξίωσης, εκπαιδευτικού εκφυλισμού και αξιακής καταρράκωσης. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με την αδίστακτη όσο και μεθοδευμένη προσπάθεια άλωσης της Δικαιοσύνης, αποτελούν το πλέον εκρηκτικό μείγμα για συνθήκες εκτροπής. Οι ευθύνες που βαρύνουν συγκεκριμένα πρόσωπα του πολιτικού και πολιτειακού συστήματος είναι τεράστιες.

Για το σημερινό παρακμιακό κράτος του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛλαδιστάν, φέρουν ακέραια την ευθύνη οι ευρωπαϊκοί θεσμοί αλλά και αυτοί που κυβερνούν τη χώρα. Απαιτούνται υπευθυνότητα και δράση από όσους συνειδητοποιούν έστω και τώρα, ότι μπορεί να έρθουν και χειρότερα. Ενδεχομένως και μη αναστρέψιμα με εξόχως αρνητικές προεκτάσεις στο μέλλον. Σε πρώτη φάση, ας ελπίσουμε ότι η φυγή της σημερινής παρέας θα γίνει το συντομότερο δυνατό και με ήρεμο τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρξει κανενός είδους εκτροπή και κυρίως ότι δεν θα μας βρουν νέες μεγαλύτερες συμφορές. Οι πολίτες είναι αυτοί που στις επόμενες εκλογές θα δείξουν τον δρόμο μέσα από τις διαδικασίες της δημοκρατίας.

Το 2019 είναι εκλογικό έτος αναμφισβήτητα. Το μήνυμα της κάλπης πρέπει να είναι εξαιρετικά ισχυρό και να τους δείξει ότι για όλες τις ανοησίες υπάρχουν και συνέπειες. Πρέπει να μάθουμε ότι οι… βλακείες πληρώνονται. Τόσο γι αυτούς που ψηφίζουν, όσο και γι αυτούς που δεν κυβερνούν συνετά. Η επόμενη Βουλή πρέπει να δείξει ότι οι τυχοδιώκτες και οι επικίνδυνοι τζογαδόροι της εξουσίας πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τα εγκληματικά τους λάθη και τα δεινά που συσσώρευσαν. Η παρωδία του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛλαδιστάν πρέπει να λήξει σε όλα τα επίπεδα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο…

Λουκάς Γεωργιάδης 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ