Navigation
12
Αυγ
location
Αθήνα
34oC
Αίθριος - καθαρός
20 Απρ 2016

Σε ελληνικά χέρια η ευρωπαϊκή πρωτιά στα logistics

Κωτσόβολος Επιχειρήσεις

Μπορεί τα λουκέτα να κυριαρχούν στην Ελλάδα της κρίσης, με τις μεγάλες επιχειρήσεις να μην ξεφεύγουν από τον κανόνα,έπειτα και από τα τελευταία γεγονότα σε ΙΜΑΣ και Ηλεκτρονική Αθηνών, όμως υπάρχουν και αυτοί που ξεχωρίζουν με την καινοτομία και την διάθεση για εξέλιξη. Ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν επιχειρηματίες και στελέχη που πιστεύουν στην “ανάσταση” της ελληνικής οικονομίας και καταφέρνουν να κερδίσουν τον διεθνή θαυμασμό για τα επιτεύγματά τους.

Ο Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος, διακρίθηκε με τον τίτλο του Professional of the Year 2016 στα Ευρωπαϊκά βραβεία Αριστείας στα Logistics(ELA Logistics Award). Η αριστεία στα Logistics επιβραβεύεται κάθε χρόνο από τον ELA (European Logistics Association) και φέτος τα βραβεία απονεμήθηκαν στις 14 Απριλίου 2016 στις Βρυξέλλες.

Η εξαιρετικά σημαντική διάκριση για τον κλάδο των logistics έρχεται να ακολουθήσει τη βράβευσή του τον Φεβρουάριο, όπου διακρίθηκε με το Βραβείο “Professional of the Year ” στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργάνωσε το «Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος» (ILME), εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό θεσμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κριτήρια για τη διάκριση αυτή εξετάζουν τόσο το πλαίσιο της δραστηριότητας του υποψηφίου, όσο και τις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες ως manager, αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της Κωτσόβολος και το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στα Logistics, το οποίο διοργανώνει και απονέμει ο ELA, o οποίος αποτελεί και τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό οργανισμό με παρουσία και δράσεις σε 30 κράτη, θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στον χώρο των logistics διεθνώς. To ΙLΜΕ, επίσημος εκπρόσωπος του ELA στην Ελλάδα, συμμετέχει κάθε χρόνο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στα Logistics, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της Ελλάδας και του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της.

Ο κος Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του ILME και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ELA, δήλωσε, σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον κο Μιχάλη Ζιγλή για την σημαντική του επιτυχία, αλλά και στην ομάδα της Κωτσόβολος», και τόνισε: «Η πρωτιά της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο θεσμό είναι μία πολύ δύσκολη κατάκτηση. Το ILME μέσα σε ένα χρόνο με τις χρυσές Ευρωπαϊκές επιτυχίες εξέπληξε την Ευρώπη, έδωσε χαρά στους Έλληνες logisticians και δημιούργησε μια σημαντική θετική εικόνα για τα Ελληνικά Logistics και ιδιαίτερα για το υψηλότατο επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της. Ενισχύουμε, επιπλέον, την αναγνώριση με την καθιέρωση της Ευρωπαϊκής Επαγγελματικής Πιστοποίησης ELA που με επιτυχία ξεκινήσαμε να προσφέρουμε από το 2015 στην Ελληνική αγορά. Η καταξίωση και διάκριση είναι σημαντικότερη, όταν σου την απονέμουν οι Ευρωπαίοι «συναγωνιστές» σου».

Ο κος Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος, ανέφερε σχετικά με τη βράβευση αυτή: «Αποτέλεσε προσωπική τιμή το ότι μπόρεσα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, προβάλλοντας ένα σημαντικό επίτευγμα στον κλάδο των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας που έχει υλοποιηθεί στη χώρα μας και μάλιστα κερδίζοντας το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε πολλές άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών. Είμαι λοιπόν ιδιαίτερα υπερήφανος για το Βραβείο αυτό, καθώς αντανακλά τη δέσμευση της Κωτσόβολος να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες και ακόμα και σε ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον, να καταφέρνει να διατηρεί την ελληνικότητά της. Αποτελεί ουσιαστικά την αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων και των πολύτιμων συνεργατών της εταιρείας μας που στηρίζουν καθημερινά ό,τι καινούριο και καινοτόμο προωθούμε στην Ελληνική αγορά.».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

  • pict
  • pict

pict

pict