Navigation
28
Σεπ
location
Αθήνα
31oC
Λίγα σύννεφα
6 Ιούλ 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμός πρέπει να συντριβεί καθολικά και σαρωτικά

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που μόνο ζημιά προκαλεί στα εθνικά συμφέροντα. Μια παρέα τυχοδιωκτών που είπε τερατώδη ψέματα σε ένα λαό χωρίς εθνική αυτογνωσία και καθαρό μυαλό, κατάφερε να πάρει την εξουσία. Τα παίζει όλα για όλα, γιατί η έξοδος των περισσότερων από τη Βουλή θα τους οδηγήσει σε ένα ραντεβού με τον απόλυτο εφιάλτη. Δεν θα έχουν τα οφέλη της αστικής δημοκρατίας και δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία όπως κάποτε που έκλειναν δρόμους και έκαναν καταλήψεις. Ξέρουν ότι αν… διανοηθούν να επιστρέψουν στις παλιές τους συνήθειες, τότε θα τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις! Αφήστε που θα έχουν και μεγάλα προβλήματα επιβίωσης, αλλά πολλοί εξ΄ αυτών θα μπλέξουνε και σε δικαστικές περιπέτειες…

Ο… ιερός μύθος της Αριστεράς μαζί με τον λαϊκισμό αναμένεται να υποστούν ένα στρατηγικό πλήγμα. Αυτοί που τους ψήφισαν πιστεύοντας σε απατηλές υποσχέσεις θα είναι αυτοί που θα τους… κατεδαφίσουν. Δυστυχώς η ζημιά που θα αφήσουν ως κληρονομιά, θα είναι πολύ μεγάλη και θα μας συνοδεύει για πολλές δεκαετίες. Είναι οικονομική, αξιακή, θεσμική, πολιτισμική, εκπαιδευτική. Είναι εθνική. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι μισέλληνες, δεν θα τολμούσαν να κάνουν τέτοια ζημιά σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Μόνο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες θα μπορούσαν να συλλάβουν ένα τέτοιο σχέδιο οικονομικής απαξίωσης, θεσμικής αποσύνθεσης, αξιακής παρακμής, εκπαιδευτικής παράλυσης και εθνικού εξευτελισμού. Δεν το καταλαβαίνουν όμως. Πορεύτηκαν με ψέματα και όταν αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στον πραγματικό κόσμο υιοθέτησαν την πρακτική της προκλητικής κωλοτούμπας και της ξετσιπωσιάς. Τώρα προέχει απλά η καρέκλα, γιατί αν φύγουν, τότε… μαύρο φίδι που τους έφαγε!

Η επόμενη κυβέρνηση καλείται να επιτελέσει ένα τιτάνιο έργο για να περιορίσει τις επιπτώσεις από τα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικά κακουργήματα. Καλείται να ανασυγκροτήσει μια οικονομία που αν δεν προκαλέσει ένα θετικό σοκ στο παγκόσμιο επενδυτικό στερέωμα, τότε μετά από όχι και πολλά χρόνια, θα ξαναμιλάμε πάλι για σχέδια διάσωσης. Η Ελλάδα το 2025 θα ήταν μια χώρα με χρέος κάτω από το 100% του ΑΕΠ εάν δεν είχε μεσολαβήσει το έγκλημα του 2015. Τώρα πάμε για το 2060. Εκτός και αν ακολουθήσουν κυβερνήσεις οι οποίες θα διαμορφώσουν ένα πραγματικό αναπτυξιακό story που θα ενισχύσει θεαματικά το ΑΕΠ και θα κάνει τη διεθνή επενδυτική κοινότητα να… παραμιλάει! Μόνο έτσι υπάρχουν ελπίδες για να περιοριστεί δραστικά το δημόσιο χρέος, ώστε να καταστεί βιώσιμο και να μην υπάρξουν νέες αμφιβολίες από το 2032 και μετά.

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεριζώσει τα πάσης φύσεως καρκινώματα που κατατρώγουν το σώμα της ελληνικής πολιτείας. Πρέπει να αποκαταστήσει καταρρακωμένες αξίες, να επαναφέρει σε στοιχειώδη ισορροπία τις βασικές δομές του κράτους. Πρέπει να δώσει ένα αποφασιστικό μήνυμα στο έγκλημα και την τρομοκρατία. Πρέπει να δουλέψει πάνω σε ένα πρόγραμμα ολίγων εβδομάδων προκειμένου μέσα από απλές κινήσεις να καταλάβει ο διεθνής περίγυρος ότι γινόμαστε σοβαρή χώρα. Για το καλό της χώρας και των επόμενων γενεών πρέπει να τελειώσουμε οριστικά με τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό, ο οποίος αποτελεί την εσχατιά της παρακμής. Ένα καρκίνωμα που όμοιο του δεν έχει ξαναγνωρίσει η χώρα. Ένα σπυρί που πρέπει να σπάσει και να φύγει όλο το πύον. Η συντριβή αυτού του… κακού πρέπει να είναι άμεση, πλήρης, καθολική και σαρωτική΄.

Λουκάς Γεωργιάδης

 

 

 

 

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

  • pict
  • pict

pict

pict