Navigation
27
Οκτ
location
Αθήνα
18oC
Λίγα σύννεφα
15 Ιούν 2020

Νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος – Τα πρόσωπα σε ΔΣ και ΓΣ του Συνδέσμου (λίστα)

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος Επιχειρήσεις | Νέα

Με το βασικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί» ξεκίνησε σήμερα, (Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020),  τις εργασίες της η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, η οποία για πρώτη φορά διεξάγεται εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.

Τα μέλη του ΣΕΒ εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ τον κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, ο οποίος παραλαμβάνει τη σκυτάλη στην ηγεσία του ΣΕΒ, από τον κ. Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου, επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).  Εξάλλου, με βάση τις σημερινές αρχαιρεσίες, τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής θα αναλάβει ως νέο μέλος του ΔΣ ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός  (Dipl. EL-Ing. ETH, 1985) στο Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο Ζυρίχης και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.,1987) στο Πανεπιστήμιο HARVARD των ΗΠΑ. Εργάσθηκε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην  McKinsey & Company Inc. στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Από το 1989 εργάστηκε στην ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ σε διάφορες οικονομικές θέσεις  και το 1996 ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος.
Είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και της Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τράπεζας Βιομηχάνων (ERT).
Νέο ΔΣ

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση εξελέγησαν, επίσης, νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και νέο Γενικό Συμβούλιο, με εκπροσώπηση των πιο δυναμικών επιχειρήσεων της χώρας μας.  Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τη διαδικασία εγκατάστασης του Προέδρου της Συνέλευσης κου Κωνσταντίνου Μπίτσιου, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΕΒ για τη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, από τη θέση του εκτελεστικού Αντιπρόεδρου του Συνδέσμου.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ  εκλήθησαν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020.

Αλέξανδρος Χατζόπουλος: «Στόχος της παρέμβασης του ΣΕΒ η δημιουργία ενός προβλέψιμου, ευέλικτου και ελκυστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος»

Στην ομιλία του στα μέλη ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος έκανε τον απολογισμό του έργου για τη χρονιά που πέρασε.  Ο κ. Χατζόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχιση της ουσιαστικής συμμετοχής του ΣΕΒ στο δημόσιο διάλογο, με στόχο τη δημιουργία ενός προβλέψιμου, ευέλικτου και ελκυστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.  Αναφερόμενος στα ορόσημα της χρονιάς που πέρασε για τον ΣΕΒ, αναφέρθηκε στις δράσεις για την ενδυνάμωση και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, στην ενδυνάμωση της περιφερειακής ανάπτυξης και στις πρωτοβουλίες για τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Θεόδωρος Φέσσας: «Ο ΣΕΒ πυλώνας ανάπτυξης και προόδου. Ηγέτης στην προώθηση μεταρρυθμίσεων και στη διαμόρφωση σύγχρονων αντιλήψεων»

Ο κ. Φέσσας στην ομιλία του δήλωσε υπερήφανος για όσα πέτυχε ο ΣΕΒ την τελευταία εξαετία και την πεποίθηση του ότι όλοι στον ΣΕΒ έκαναν το καθήκον τους.  Με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο και στον Ευθύμιο Βιδάλη, δηλώνοντας  «θα είμαι με κάθε τρόπο δίπλα σας, πάντοτε φανατικός υποστηρικτής του ΣΕΒ!».  Ο κ. Φέσσας ολοκληρώνει σήμερα με επιτυχία την τρίτη θητεία του στην προεδρία του ΣΕΒ (2014-2020) και αφήνει πίσω του ένα σημαντικό έργο, που χαρακτηρίζεται από:

 • Τη σθεναρή στήριξη του ορθού λόγου και της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.
 • Τη διεθνή προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων.
 • Το «δόγμα»: μεταρρυθμίσεις για επενδύσεις, ευημερία και δουλειές.
 • Τη συμβολή στη διαμόρφωση ενός πιο φιλοεπιχειρηματικού περιβάλλοντος.
 • Την ανάδειξη των προκλήσεων του μέλλοντος : Στη βιομηχανία, στην εργασία, στην καινοτομία, στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση.
 • Την ενίσχυση της παρουσίας του ΣΕΒ στο δημόσιο λόγο και στα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.
 • Τη διεύρυνση του αριθμού των μελών του Συνδέσμου και της συνεργασίας του με τους περιφερειακούς εργοδοτικούς συνδέσμους.

Κεντρικός στόχος και σύνθημα του απερχόμενου Προέδρου είναι «…για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», ενώ σε κάθε ευκαιρία προβάλει το όραμα του για τη χώρα μας: «Να γίνει η Ελλάδα η χώρα που κάθε πολίτης του κόσμου θα θέλει να εργασθεί, να επενδύσει και να ζήσει…».

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος: «Για μια νέα σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Έμφαση στη σημασία ανάπτυξης της βιομηχανίας»

O Υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος στην έναρξη της ομιλίας του ευχαρίστησε τον Θεόδωρο Φέσσα για την διαρκή προσφορά του και τη συμβολή του στη δημιουργία ενός οργανισμού δυνατού, δυναμικού και με στραμμένη τη ματιά στο μέλλον.  Απευθύνθηκε, επίσης, στα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και προς τον νέο Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιο Βιδάλη.

Στη παρέμβασή του επικεντρώθηκε, κυρίως, στα εξής θέματα:

 • Στην ανάγκη οι επιχειρήσεις να έλθουν πιο κοντά στην κοινωνία και για το πώς μπορεί να χτιστεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους με τις επιχειρήσεις να κάνουν το πρώτο βήμα, με διάθεση αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.
 • «Αρκετοί αμφισβητούν τη συμβολή των επιχειρήσεων στο κοινό καλό», ανέφερε. «Στον ΣΕΒ θεωρούμε ευθύνη μας την αντιστροφή αυτής της αντίληψης. Όσο εμείς εξελισσόμαστε προς το καλύτερο, τόσο θα δυναμώνει η σχέση με την κοινωνία.»
 • Στη σημασία που έχει η αύξηση του ειδικού βάρους της εγχώριας βιομηχανίας στο σύνολο της οικονομίας. Στόχος του ΣΕΒ είναι να αυξηθεί η συμμετοχή της βιομηχανίας στο ΑΕΠ από 10% σε 15% μέσα σε 10 χρόνια.  Αυτή η αύξηση θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη και αν επιτευχθεί ο στόχος θα δημιουργηθούν σταδιακά 550.000 νέες, καλά αμειβόμενες και σταθερές θέσεις εργασίας στη χώρα.
 • Σε τρείς πρωταρχικές οριζόντιες προτεραιότητες που οφείλουμε να αγκαλιάσουμε: την ψηφιακή επανάσταση, την ενίσχυση των δεξιοτήτων στην αγορά εργασίας και την πράσινη ανάπτυξη. Έμφαση δόθηκε στις πρόσθετες πρωτοβουλίες που σκοπεύει να αναλάβει ο ΣΕΒ για να υποστηρίξει τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.
 • Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, στη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ο κ. Παπαλεξόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη διαφύλαξης του ευάλωτου, υγιή παραγωγικού ιστού της χώρας και στις δύσκολες αποφάσεις που χρειάζεται να ληφθούν από την κυβέρνηση για το πώς θα αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της κρίσης, με τι προτεραιότητες και τι πόρους.

Ιδιαίτερα στάθηκε στο στοίχημα της αύξησης των εγχώριων και ξένων επενδύσεων, στο οποίο ο ΣΕΒ φιλοδοξεί να συνδράμει ουσιαστικά.

Ο κ. Παπαλεξόπουλος ανέδειξε, επίσης, «το μεγάλο ζητούμενο της συλλογικότητας, την οποία όποτε  κατακτούμε, δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό». «Στην κρίση της πανδημίας, αποδείξαμε ως λαός  σε όλο τον κόσμο, αλλά ακόμα περισσότερο στον εαυτό μας, πως είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Και αυτό μας βοηθάει να ενδυναμώσουμε και την συλλογική μας αυτοπεποίθηση, που για κάποια χρόνια την είχαμε χάσει». Κλείνοντας την προγραμματική του ομιλία στα μέλη ο κ. Παπαλεξόπουλος επισήμανε ότι προσβλέπει στη δική τους ενεργή παρουσία, που είναι  «το κυριότερο εφόδιο για τη νέα πορεία και στο έργο που αναλαμβάνουμε, με σκοπό την πρόοδο όλης της κοινωνίας».

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. και Γ.Σ.

Το πρώτο μέρος της συνεδρίασης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης έκλεισε με τη μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού και Γενικού Συμβουλίου, την έγκριση των Πεπραγμένων για το 2019 και του Προϋπολογισμού για το 2020.

 

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
 ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Παπαλεξόπουλος Δημήτρης Πρόεδρος
Γιώτης Ιωάννης Αντιπρόεδρος
Θεοδωρόπουλος Σπύρος Αντιπρόεδρος
Μυτιληναίος Ευάγγελος Αντιπρόεδρος
Μακρίδης Αλέξανδρος Γεν. Γραμματέας
Βερέμης Μάρκος Ταμίας
Αθανασίου Οδυσσέας Μέλος
Βασιλάκης Ευτύχιος Μέλος
Βιδάλης Ευθύμιος Μέλος
Καλλίνικος Καλλίνικος Μέλος
Καραγιάννης Ιωάννης Μέλος
Κόκκαλης Κωνσταντίνος Μέλος
Κυριακόπουλος Πάνος Μέλος
Παντελιάδης Αριστοτέλης Μέλος
Περιστέρης Γεώργιος Μέλος
Σιάμισιης* Ανδρέας Μέλος
Τρύφων Θεόδωρος Μέλος
Τσαμάζ Μιχάλης Μέλος
Τσέτη* Ιουλία Μέλος
Φιλάρετος Σπύρος Μέλος
*Οι προτεινόμενοι ως μέλη κ. Σιάμισιης Ανδρέας και κα Τσέτη Ιουλία θα αποκτήσουν και τυπικά τη σχετική ιδιότητα μόλις ολοκληρωθούν, όπως προβλέπεται στο εδάφιο (γ) της νέας διάταξης του Άρθρου 27, οι διαδικασίες αλλαγής των διατάξεων του Καταστατικού, που θα κληθεί να εγκρίνει η Τακτική ΓΣ της 15.06.2020.

 

 

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
 ΥΠΟΨΗΦΙA ΜΕΛH ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Ahmed Mohamed Λαβίδας Θανάσης
Alocci Cristiano Λαλαούνη Αικατερίνη
Goettler Johann Λαμπρούκος Νικόλαος-Σωκράτης
Αναγνωστάκης Δημήτρης Λούλης Νικόλαος
Αναστασόπουλος Σίμος Λώλος  Πάνος
Ανδρούτσος Μιχάλης Μανιάς Σπήλιος
Αντωνάκου Πέγκυ Μαντουλίδης Δημήτρης
Αποστολόπουλος Βασίλης Μετικάνης Δημήτριος
Αραβανής Αριστείδης Μιτζάλης Κωνσταντίνος
Αρχοντάκης Κωνσταντίνος Μιχαηλίδου Αικατερίνη
Βασιλείου Κωνσταντίνος Μιχάλη Φιλίππα
Βελέντζας Γεώργιος Μόρφης Ευάγγελος
Βιτουλαδίτου Δανάη Μπαλτάς Εμμανουήλ
Βυζάντιος Σπυριδογεώργης Μπενόπουλος Άγγελος
Βυτόγιαννης Γεώργιος Μπρουμίδης Χάρης
Γεράρδος Γεώργιος Μυλωνάς Παύλος
Γιαβρόγλου Νίκη Μυτιληναίου-Δασκαλάκη Σόφη
Γούναρης Βασίλης Νειάδας Βασίλειος
Δανιηλίδης Αλέξανδρος Ξιφαράς Κωνσταντίνος
Δημητριάδης Δημήτριος Ουζουνοπούλου Κωνσταντίνα
Δοντάς Ευριπίδης Χαρ. Παναγοπούλου Όλγα
Δρακούλης Ροδόλφος Παππάς Γιώργος
Εμμανουηλίδης Νίκος Παράσχης Ιωάννης
Ευριπίδης Κωνσταντίνος Πισιμίσης Δημήτρης
Ζήκος Παναγιώτης Πιταροκοίλης Σοφοκλής
Θεοδωρίδης Στέφανος Πίττας Γεώργιος
Θεοχαράκης Παναγιώτης Πολιτοπούλου Μαριάννα
Θωμαΐδης Γιώργος Πολυχρονόπουλος Αθανάσιος
Καδής Δημήτριος Ρήγας Αθανάσιος
Κανελλόπουλος Λεωνίδας Ροδόπουλος Νικόλαος
Καντώνιας Θεόδωρος Σαμπατακάκης Κυριάκος
Κάπρας Ιωάννης Σαρακάκης Ιωάννης Δ.
Καραβασίλης Γεώργιος Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος
Καρακώστας Άγγελος Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρος
Καρέλιας Στάθης Σκλαβενίτης Γεράσιμος
Καυκάς Νικόλαος Σπηλιόπουλος Γεώργιος
Κεφάλας Αθανάσιος Συριανός Αθανάσιος
Κίκιζας Αλέξανδρος Τάκη Σταύρος
Κολοβός Ιωάννης Τσατσούλης-Κριμίζης Χρήστος
Κοπελούζος Δημήτρης Τσιμή Ντενίζ
Κουκλέλης Κωνσταντίνος Φωκάς Σπύρος
Κουνενάκη-Εφραίμογλου Σοφία Χανής Δημήτριος
Κροκίδας Θεόδωρος Χαρπαντίδης Χρήστος
Κωνσταντέλλος Νικήτας Χήτος Νίκος
Κωτσιοπούλου Κωνσταντίνα Ψάλτης Μάριος

 

 

 

Τα βιογραφικά του νέου ΔΣ είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΣΕΒ: www.sev.org.gr   

 

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, (17:00-17:30), θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει στις 19:30, η Απογευματινή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ,  η οποία περιλαμβάνει ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου  Προέδρου του ΣΕΒ.  Η Απογευματινή Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω livestreaming στη δ/νση: https://youtu.be/VtN6a8RvGNM .

Χορηγοί της Ετήσιας Συνέλευσης & της Απογευματινής Εκδήλωσης του ΣΕΒ είναι οι εξής εταιρείες:

GOLD SPONSORS:

MYTILINEOS

CHIPITA Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ

HUAWEI ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε.

ΣΕΒ – ΙΒΕΠΕ

SILVER SPONSORS:   

ALPHA BANK A.E.

DAMMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

PwC ΕΛΛΑΔΑΣ

METRO Α.Ε.Β.Ε.

BRONZE SPONSORS:

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.B.E.E.

ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

FOODLINK S.A.

ΧΟΡΗΓΟΙ:  

LAMDA DEVELOPMENT A.E.

ALCHIMICA Α.Ε.

IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ELPEN Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. (ΔΕΗ)

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.

ΟΤΕ GLOBE S.A.

GOLDAIR CARGO S.A.

DELOITTE ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ Α.Ε.Ε.

ADAPTIT Α.Ε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

ADECCO H.R. Α.Ε.Π.Α.

D.I.S. DYNAMIC INTEGRATED  SOLUTIONS A.E.

POLYECO Α.Ε.

SAP HELLAS A.E. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

SIEMENS Α.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

STANLEY BLACK & DECKER (ΕΛΛΑΣ) Ε.Π.Ε.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

JT INTERNATIONAL HELLAS Α.Ε.Β.Ε.

SARMED – LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

UPSTREAM M.Α.Ε.

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ Μ.Γ. Α.Ε.

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ Α.Ε.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. (ΟΛΠ Α.Ε.)

COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

INTERAMERICAN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε.

ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ