Navigation
21
Οκτ
location
Αθήνα
21oC
Αίθριος - καθαρός
25 Ιούν 2020

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Αffidea στην Καλλιθέα

ΕΞΩ Επιχειρήσεις

H Affidea επεκτείνει το Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων της με σύγχρονη τεχνολογία στη διάγνωση

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affideaστο Νομό Αττικής ξεκίνησε την λειτουργία του στην Καλλιθέα (Λεωφ.Ελ.Βενιζέλου 260), σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και τελευταίου τύπου μηχανήματα προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου,καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμεςυπηρεσίες υγείαςαπό όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Το σύγχρονο και πλήρως οργανωμένο ΒιοπαθολογικόΕργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα τωνεργαστηριακώνεξετάσεωνπου απαιτούνται για τη διάγνωση,παρακολούθηση και θεραπεία των ασθενών.Οι υποδομές του είναι πλήρεις, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής με τον πρωτοπόρο cobas® prointegratedsolutions αναλυτή της RocheDiagnostics, που τοποθετείται για πρώτη φορά σε διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα.Το Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένοεπιστημονικό προσωπικό, εφαρμόζονταςδιεθνή πρότυπα και πρακτικές, διασφαλίζοντας αξιοπιστία στα αποτελέσματα και άριστη εξυπηρέτηση.

Το Κέντρο περιλαμβάνει στις υπηρεσίες τουΚαρδιολογικό Τμήμα, Τμήμα Υπερήχων, Τμήμα Μαστού με Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας καιΛιπομέτρηση. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το νέο πολυδύναμο Κέντρο της Affidea στη Καλλιθέα,μπορεί να εξυπηρετήσειτους κατοίκους των γύρω περιοχών, παρέχοντας ένα πλήθος ειδικών εξετάσεων, τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Το κτίριο προσφέρει όχι μόνο ασφάλεια και λειτουργικότητα στην παροχή ιατρικής πράξης, αλλά και ευχέρεια πρόσβασης για υπερήλικες, ΑΜΕΑ, μητέρες με παιδικά καροτσάκια, σύγχρονες εγκαταστάσεις για άνετη παραμονή. Πληροί δε και ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως αρχιτεκτονική και αισθητική των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας.

Αναφερόμενος στη σημαντική επένδυση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζοςσημείωσε: «Η στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα. Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής της υγείας και ιατρικής περίθαλψης, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με το νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για αναπτυξιακή προοπτική, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους και εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο, καθιστώντας την Affidea ως τον πλέον πραγματικό και αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών».

Η Affidea Καλλιθέας θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 16:00. Για τα ραντεβού σας μπορείτε να καλείτε στο 2160010299.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ