Navigation
29
Νοέ
location
Αθήνα
15oC
Ασθενής Βροχή
16 Οκτ 2015

Νέα επένδυση 5 αστέρων στα Χανιά

hotel Ξενοδοχεία Επιχειρήσεις

Νέο boutique ξενοδοχείο, αυτή τη φορά στα Χανιά, θα είναι το επόμενο βήμα για τη Ledra Hotels and Villas, μετά την πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας που έκλεισε ο όμιλος με έναν από τους τρεις μεγαλύτερους διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, την Marriott International για την έλευση στην Ελλάδα της αλυσίδας Autograph.

H εταιρεία, συμφερόντων της οικογένειας Σπανού, έχει ήδη αγοράσει για τον σκοπό αυτό έκταση 10 στρεμμάτων έξω από τα Χανιά «που θεωρούνται από τους πλέον ανερχόμενους προορισμούς», σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ledra Ηotels and Villas κ. Γιώργο Σπανό και βρίσκεται αυτή την στιγμή στο σχεδιασμό για τη δημιουργία της νέας μονάδας.

Οσον αφορά τη συνεργασία με τη Marriott International, αφορά την πολυτελή μονάδα Domes of Elounda στην Ελούντα Λασιθίου, η οποία μάλιστα ”παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια με μία αύξηση 15% κατ’ έτος και πελάτες από τις ΗΠΑ, την Μ. Βρετανία, τη Ρωσία, την Ελβετία κ.τ.λ. Από ένα μικτό τζίρο ύψους 8,5 εκατ. ευρώ το 2014, εφέτος το έτος προβλέπεται να κλείσει στα 10,3 εκατ. ευρώ».

Η Marriott International λοιπόν, επιστρέφει στην Ελλάδα και την Ελούντα μέσω του brand Autograph Collection Hotel, ενός επιμελημένου δικτύου ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν στο δίκτυο πωλήσεων των Marriott International.

Το Domes of Elounda με τη συμφωνία αυτή, εντάσσεται στο μεγαλύτερο δίκτυο ξενοδοχειακών πωλήσεων παγκοσμίως και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στις ώριμες τουριστικά αγορές, ειδικά στις Η.Π.Α, και μεσοπρόθεσμα στις αναδυόμενες αγορές (πχ. Κίνα, Ινδία). Η Αutograph Collection εξασφαλίζει στο Domes of Elounda, πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της Marriott International, στο σύστημα marketing και κρατήσεών της, συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος Marriott Rewards.

Σύμφωνα με τον κ. Σπανό, με τη συνεργασία αυτή, η περιοχή της Ελούντας που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brands του τουρισμού υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, αποκτά, μετά από πολύ καιρό, νέα όπλα στον ανταγωνισμό.

«Η ένταξη του Domes στην ομπρέλα του Αutograph Collection αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών μας για προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως εχέγγυο για τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών οικονομικής, διοικητικής λειτουργίας αλλά και για διασφάλιση με καινοτόμο τρόπο υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών.

domes-of-elounda-all-suites-and-villas-spa-resort-elounda_270120101205329031.jpg

Ποια είναι η Ledra hotels and Villas

Η Ledra Hotels and Villas υλοποίησε πρόσφατα επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ στην Ελούντα, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. To Domes of Elounda διαθέτει 78 σουίτες με εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi και ιδιωτική πισίνα, 31 Premium σουίτες ενός υπνοδωματίου, 42 οικογενειακές σουίτες, 5 πολυτελείς οικογενειακές σουίτες δύο υπνοδωματίων. Επιπλέον διαθέτει 36 ιδιωτικές κατοικίες από τις οποίες 28 Domes Luxury Residences και 8 Domes Private Residences, αλλά και 4 Ultraluxe Villas.

Ο όμιλος διαθέτει στην ίδια περιοχή και το Sentido Elounda Blu στο οποίο οι επενδύσεις τα δύο τελευταία χρόνια ξεπέρασαν τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά και το συγκρότημα Pleiades Villas με 9 πολυτελείς κατοικίες και υψηλό δείκτη ιδιωτικότητας στον Άγιο Νικόλαο.

Τα Autograph Collection Hotels

Το δίκτυο Autograph Collection Hotels ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010, ως ένα μοναδικό επιχειρηματικό εγχείρημα, και αποτελεί το πλέον δυναμικό επεκτεινόμενο brand του ομίλου Μarriott. Mε σύνθημα ”We are a collection of brands….not a branded collection of hotels”, έχει περιλάβει ήδη περισσότερα από 80 ξενοδοχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Καραϊβική και τη Νότια Αμερική. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, η Marriott σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση της αλυσίδας σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή / Αφρική και την Κεντρική Αμερική, με στόχο στο τέλος του 2015 να φτάσει τα 100 ξενοδοχεία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ