Navigation
17
Ιαν
location
Αθήνα
3oC
Αραιή συννεφιά
18 Απρ 2016

My Company Finance: Οδηγός για να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα

Deals Επενδύσεις Συμφωνίες Επιχειρησεις Επιχειρήσεις

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίζετε η άνιση μάχη με το τωρινό φορολογικό καθεστώς.  Υπάρχουν τρόποι να  επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε ένα  παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον  με την ίδρυση της δικής σας εταιρείας στη  Βουλγαρία. Αυτό για κάποιον που δεν είχε ποτέ σχέση με εταιρίες στο εξωτερικό  μπορεί να φαντάζει δύσκολο. Τα πράγματα όμως αλλάξαν. Πρέπει ο κάθε επιχειρηματίας έξω από το συναισθηματικό παράγοντα ,που είναι σημαντικός o καθένας πρέπει να δει και το προσωπικό επιχειρηματικό του συμφέρον. Λύση στο αδιέξοδο του αγνώστου δίνει η εταιρεία My Company Finance. Η εταιρεία My Company Finance (www.mycompanyfinance.gr)  σας παρέχει τη δυνατότητα  ίδρυσης και λειτουργίας εταιρείας στη Βουλγαρία ή στην Κύπρο  έχοντας πάντα ως κύριο  στόχο τη μεγιστοποίηση της καθαρής απόδοσης των επενδύσεων και των λειτουργικών  κερδών των πελατών σας και φυσικά πάντοτε μέσα στα νόμιμα πλαίσια.Mε απλά βήματα ,νόμιμα και σίγουρα η εταιρία My company δίνει λύση στο επιχειρηματικό αδιέξοδο χιλιάδων επιχειρηματιών.

ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ .

Ίδρυση εταιρίας στη Βουλγαρία

Πλεονεκτήματα επένδυσης στη Βουλγαρία 

 • Χαμηλό εργατικό κόστος
 • Χαμηλός εταιρικός φορολογικός συντελεστής κερδών 10%
 • Σταθερό τραπεζικό σύστημα
 • Χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές
 • Ιδανική χρήση για e‐shop(ηλεκτρονικά καταστήματα), εισαγωγές‐εξαγωγές  προϊόντων εντός ευρωπαϊκής ένωσης, εμπορικές επιχειρήσεις και παροχή  υπηρεσιών δραστηριότητες , εταιρείες που λαμβάνουν προμήθειες από το  εξωτερικό
 • Αποφυγή  διπλής φορολογίας λόγω διακρατικών συμφωνιών ·Πολλαπλή χρήση δραστηριότητας της εταιρείας
 • Απαλλαγή του ΦΠΑ μεταξύ των χωρών της Ε.Ε λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών
 • Φορολογικές αποσβέσεις για 2 χρόνια για αγορά υπολογιστών και νέου εξοπλισμού

 

Η My Company Finance   αναλαμβάνει με επαγγελματικότητα και εμπειρία να σας ενημερώσει και να  σας απαντήσει σε όλα τα θέματα και τα ερωτήματα που σας αφορούν σχετικά με την  ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες στη Βουλγαρία, για επιχειρήσεις στη  Βουλγαρία, εξασφαλίζοντας έγκυρη και ποιοτική λογιστική ενημέρωση και σε στενή  συνεργασία μαζί σας σχεδιάζουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας στη Βουλγαρία.

Η Εταιρεία My Company Finance   με σκοπό να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες αναλαμβάνει την  διαδικασία για άνοιγμα εταιρικού ή προσωπικού λογαριασμού στη Βουλγαρία. Για να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία δεν είναι απαραίτητο να έχετε  εταιρεία στη Βουλγαρία.

Μπορούν και φυσικά πρόσωπα να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία, να  έχουν e‐banking και κάρτα αναλήψεων ΜΟΝΟ με την υπόδειξη της ελληνικής αστυνομικής  ταυτότητας. Αναλαμβάνουμε την λύση – εκκαθάριση της εταιρείας σας στη Βουλγαρία, σε περίπτωση  που αποφασίσετε να σταματήσετε κάθε δραστηριότητα της και τότε πρέπει να γίνει η  εκκαθάρισή της. Όταν μια εταιρεία στη Βουλγαρία είναι υπό εκκαθάριση, το γεγονός πρέπει να είναι  εγγεγραμμένο στο Εμπορικό μητρώο. Ο Οργανισμός μητρώου εκδίδει πιστοποιητικά για να  επιβεβαιώσει ότι μια επιχείρηση στη Βουλγαρία έχει τεθεί υπό εκκαθάριση και δεν είναι  πλέον στο εμπορικό μητρώο. Ο αριθμός των BULSTAT της εταιρείας πρέπει να διαγραφεί από το μητρώο. Ο νόμος ορίζει επίσης τους όρους υπό τους οποίους μπορεί να λυθεί συγκεκριμένος τύπος  επιχειρήσεων.

Σύσταση Εταιρίας στην Κύπρο

Πλεονεκτήματα επένδυσης στη Κύπρο 

 

 • Χαμηλός εταιρικός φορολογικός συντελεστής κερδών 12,5%
 • Δυνατότητα νόμιμης ανωνυμίας στο μετοχικό σχήμα και στους μετόχους
 • 0% φόρος μερίσματος
 • Σταθερό τραπεζικό σύστημα
 • Ιδανική χρήση για e‐shop(ηλεκτρονικά καταστήματα), εισαγωγές‐εξαγωγές  προϊόντων εντός ευρωπαϊκής ένωσης, εμπορικές επιχειρήσεις και παροχή  υπηρεσιών , εταιρείες που λαμβάνουν προμήθειες από το εξωτερικό
 • Αποφυγή  διπλής φορολογίας λόγω διακρατικών συμφωνιών
 • Πολλαπλή χρήση δραστηριότητας της εταιρείας
 • Απαλλαγή του ΦΠΑ μεταξύ των χωρών της Ε.Ε λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών
 • Φορολογικές αποσβέσεις για 2 χρόνια για αγορά υπολογιστών και νέου εξοπλισμού.

 

Η εταιρεία MY COMPANY FINANCE παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα επέκτασης  των δραστηριοτήτων τους στη γειτονική Κύπρο κάνοντας σύσταση εταιρίας στην Κύπρο,  μειώνοντας νόμιμα την φορολογία τους, στηρίζοντάς τους οργανωτικά και φορολογικά σε  κάθε τους προσπάθεια Επενδυτές που επιλέγουν την Κύπρο για αυτό το σκοπό απολαμβάνουν το χαμηλότερο  εταιρικό φορολογικό συντελεστή στην Ε.Ε., αρκετές φοροαπαλλαγές, φιλικό επενδυτικό  και επιχειρηματικό περιβάλλον και υψηλού μορφωτικού επιπέδου επαγγελματικό  προσωπικό. Το διεθνώς αναγνωρισμένο υπεράκτιο καθεστώς της Κύπρου με τα τόσο σημαντικά  πλεονεκτήματα ίδρυσης εταιρίας στην Κύπρο που προσφέρει, έχει προσελκύσει παραπάνω  από 40.000 Εταιρείες Διεθνών Επιχειρήσεων (ΕΔΕ) στο νησί. Χιλιάδες από αυτές  προέρχονται από την Ελλάδα.

Η εταιρεία MY COMPANY αναλαμβάνει με επαγγελματικότητα και εμπειρία να σας ενημερώσει και να  σας απαντήσει σε όλα τα θέματα και τα ερωτήματα που σας αφορούν σχετικά με την  ίδρυση και την ανάπτυξη μιας εταιρείας στην Κύπρο αλλά και τα φορολογικά κίνητρα της  Κύπρου.

Η MY COMPANY FINANCE με σκοπό να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες αναλαμβάνει  την διαδικασία για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Κύπρο. Η Κύπρος διαθέτει ένα σύγχρονο τραπεζικό σύστημα στο οποίο δραστηριοποιούνται τόσο  τοπικές τράπεζες καθώς και τραπεζικά ιδρύματα με παγκόσμια παρουσία και με κύριο  σκοπό την εξυπηρέτηση εταιρειών και επιχειρηματιών διεθνών δραστηριοτήτων. Σίγουρα σας προκύπτουν διάφορα ερωτήματα όπως, πως θα γίνει να συνυπάρχει η  ελληνική και η βουλγαρική/κυπριακή εταιρεία, από πού θα ξεκινήσετε, αν σας συμφέρει  και ποιους να εμπιστευτείτε.

Η εταιρεία My Company Finance δεν αναλαμβάνει συστάσεις εταιρειών με μοναδικό  αντικείμενο την κατοχή επιβατικού αυτοκινήτου . Παράλληλα η εταιρεία My Company  Finance προσφέρει τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες με σκοπό την ενημέρωση των  ενδιαφερομένων και όχι την παρακίνηση τους σε λύσεις οι οποίες δεν συνάδουν με την  Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ο μελλοντικός συνεργάτης οφείλει να συμβουλευτεί  τον Έλληνα φοροτεχνικό του και τον δικηγόρο του για τις μελλοντικές του ενέργειες.

Αν όλα τα παραπάνω είναι μέρος της λύσης στο επιχειρηματικό σας αδιέξοδο με το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας μας επικοινωνήστε σήμερα τηλεφωνικά  με την My Company Finance   για να σας λυθούν όλες οι απορίες .  Η εταιρεία My Company Finance διαθέτει παρουσία σε Θεσσαλονίκη , Αθήνα , Σόφια  ,Πετρίτσι , Λευκωσία και Λονδίνο  Μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε για πληροφορίες και διευκρινήσεις στο τηλεφωνικό  μας κέντρο : 2310231557 και 2118005012

Ή επικοινωνήστε στο email :  info@mycompanyfinance.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ
 • pict
 • pict

pict

pict