Navigation
21
Σεπ
location
Αθήνα
34oC
Λίγα σύννεφα
3 Απρ 2015

Μάρκες και επώνυμα ρούχα με έκπτωση… στη Δ. Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

One Salonica Brand News

του Βαγγέλη Στολάκη

Φωτορεπορτάζ: Σοφία Δρακοπούλου

Με την ελπίδα πως θα κερδίσουν το στοίχημα που έθεσαν ως στόχο οι επιχειρηματίες που το… «πήραν στα χέρια τους» και πως ο κόσμος θα επιστρέψει στα… δυτικά άνοιξε τις πόρτες του το εκπτωτικό εμπορικό κέντρο, εκεί όπου στο παρελθόν βρισκόταν το CITY GATE, ONE SALONICA Outlet Mall.

Ήδη από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας του οι καταναλωτές έσπευσαν να δουν από κοντά το νέο εμπορικό κέντρο, το οποίο εκτός από τα περίπου εβδομήντα εμπορικά καταστήματα διαθέτει καφετέριες, super market Carrefour Μαρινόπουλος και εξαιρετικής αισθητικής εξωτερικούς χώρους.  Στις εγκαταστάσεις του νέου εμπορικού κέντρου σε περίπου ενάμιση μήνα θα λειτουργήσει και κινηματογράφος. Η εταιρία Ster που διαχειριζόταν τις αίθουσες στο CITY GATE αποχώρησε με αποτέλεσμα να υπάρξει νέος διαχειριστής- έκπληξη, όπως λένε οι υπεύθυνοι. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις εννέα το βράδυ.

Το ONE SALONICA Outlet Mall είναι μια πρωτοβουλία τεσσάρων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας: Μαρινόπουλος, ΡΙΜΑ, NotosCom και Φάις, ενώ το ακίνητο έχει αγοραστεί από Άραβες της GET.

Στόχος των επιχειρηματιών που θέλησαν να επενδύσουν στη… δυτική πλευρά της πόλης είναι να της δώσουν ξανά ζωή. Όπως υπογραμμίζει στην Karfitsa ο διευθυντής marketing του ομίλου Φάις Μωρίς Σιακής το εγχείρημα αναμένεται να πετύχει καθώς ο Θεσσαλονικιός μπορεί να βρει επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ της περσινής collection με έκπτωση που αγγίζει το 70%. «Θέλουμε το κέντρο να πετύχει μια ικανή επισκεψιμότητα, όπου στο τέλος του χρόνου να υπάρχει ένα συγκεκριμένο αριθμητικό αποτέλεσμα» υπογραμμίζει.

Στο ONE SALONICA αυτή τη στιγμή «φιλοξενούνται» περίπου 70 καταστήματα με είδη ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών και αξεσουάρ τα οποία καλύπτουν το 85% του διαθέσιμου χώρου. Σύμφωνα με τον κ. Σιακή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και σχετικά αιτήματα και από άλλους επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν εντός του πολυκαταστήματος. «Υπάρχουν λίγα κενά καταστήματα και μεγάλο ενδιαφέρον. Το ζήτημα είναι να μπορείς να βρεις μια καλή συμφωνία με τον κατάλληλο ένοικο. Όλα είναι θέματα εμπορικής συμφωνίας» αναφέρει.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πόσοι το επισκέφτηκαν. Πιστεύουμε ότι το εγχείρημα θα πάει καλά» αναφέρει ο κ. Σιακής. «Έχει γίνει μια ειδική αναδιαμόρφωση του χώρου. Πρόκειται για έναν καινούριο χώρο που δεν έχει σχέση με το παλιό πολυκατάστημα. Έχουν χρησιμοποιηθεί καινούρια υλικά, έχει γίνει φωτεινό. Σε μια εποχή που ο καθένας από εμάς μετράει μέχρι και το τελευταίο ευρώ πριν αγοράσει κάτι είτε αυτό αφορά αυτοκίνητο είτε καλλυντικά η ιδέα ενός outlet που συγκεντρώνει εκπτωτικά προϊόντα είναι καταδικασμένη να πετύχει» συμπληρώνει.

Προς το παρών οι επενδυτικοί όμιλοι του ONE SALONICA Outlet Mall επιθυμούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων, ενώ στα άμεσα σχέδιά τους είναι η σύναψη συμφωνιών με φορείς γειτονικών χωρών, ώστε να γίνει το εμπορικό κέντρο πόλος έλξης για πολίτες και επιχειρηματίες των Σκοπίων, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.

«Όποιος μας επισκεφτεί θα βρει μια πολλή μεγάλη γκάμα προϊόντων εκπτωτικών. Είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον και καλούμε τους Θεσσαλονικείς να επιστρέψουν στα δυτικά» καταλήγει ο κ. Σιακής.

Σημειώνεται πως το νέο εμπορικό κέντρο διαθέτει parking 1200 θέσεων για τους επισκέπτες. Η στάθμευση είναι δωρεάν σε αντίθεση με άλλα εμπορικά κέντρα της πόλης που τη χρεώνουν.

One Salonica (13)One Salonica (16)One Salonica (18)One Salonica (19)One Salonica (22)One Salonica (23)One Salonica (24)One Salonica (27)One Salonica (29)One Salonica (1)One Salonica (2)One Salonica (3)One Salonica (4)One Salonica (5)One Salonica (8)One Salonica (9)One Salonica (10)One Salonica (11)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ